Ελλάδα
Μια ψηφιακή ματιά στις πόλεις του κοντινού μέλλοντος
Συντάκτης: Eidisis.grΑίτημα για διοικητική απέλαση των δύο Τούρκων που μπήκαν στον Έβρο
Συντάκτης: Eidisis.grΑρχισαν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων
Συντάκτης: Eidisis.grΜε τις κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στο βαθμό του αντιστρατήγου, αντιπτεράρχου, αντιναυάρχου, υποπτεράρχου και υποναυάρχου, ξεκίνησαν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες την σταδιοδρομία τους 1 υποναύαρχο και 5 υποπτεράρχους.
Το Ίδρυμα Vodafone ενισχύει τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα
Συντάκτης: Eidisis.grΟ κλάδος των μηχανικών και των κατασκευών έχει υποστεί τα δεινά της οικονομικής κρίσης σε οριακό βαθμό. Είναι ένας κλάδος που δίνει αγώνα επιβίωσης και μαζί του ένας κρίσιμος τομέας της οικονομίας, όπως ο κατασκευαστικός.
Ολοκληρώθηκε συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ έξω από το Hilton
Συντάκτης: Eidisis.grΕνισχύει το διεθνές δίκτυο η Ryanair σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Συντάκτης: Eidisis.grΟι μοτοσικλέτες που κινούνται ανάμεσα στις λωρίδες φταίνε σε ατύχημα
Συντάκτης: Eidisis.grΜόνο οι οδηγοί των μοτοσικλετών που κινούνται μεταξύ των διακεκομμένων διαχωριστικών λωρίδων κυκλοφορίας, ευθύνονται για πιθανό τροχαίο ατύχημα και όχι τα αυτοκίνητα που κινούνται στον χώρο των λωρίδων κυκλοφορίας, έκρινε ο Άρειος Πάγος και απέρριψε αγωγή γυναίκας οδηγού μηχανής, που σφηνώθηκε μεταξύ ΙΧ αυτοκινήτου και νταλίκας 18,5 μέτρων.
Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση φέρνει το 4ο μνημόνιο από το παράθυρο
Συντάκτης: Eidisis.grΣε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνειδητά καθυστερεί την αξιολόγηση.