espa pkm

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2026, 4:27:30 πμ

Ελλάδα

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 11:50

Η εκκωφαντική σιωπή Τσακαλώτου μετά το Eurogroup

Συντάκτης:
Σιγή ασυρμάτου τηρεί εδώ και τρεις ημέρες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, γεγονός που έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις από την ΝΔ.

Ο υπουργός, ο οποίος πρόσφατα είπε ότι δεν είναι δυνατόν να νομοθετηθούν τώρα μέτρα για το 2019, ήταν στο Eurogroup που κάλεσε την Αθήνα να προνομοθετήσει, ώστε να επιστρέψουν για συζήτηση οι θεσμοί.
Οι δηλώσεις μετά τη χθεσινή συνάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου με την επικεφαλής του ΔΝΤ «ακυρώνουν την προπαγάνδα» της κυβέρνησης δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας, κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι «κάνουν το άσπρο - μαύρο» σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις του Eurogroup της Δευτέρας.
Σε κύκλους της Ν.Δ. που αναφέρονται σε «περίεργη συμφωνία» του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Χουλιαράκη μετά τη συνεδρίαση και την απόφαση του Eurogroup απαντά ο υπουργός Οικονομικών μέσω της «Εφημερίδας των Συντακτών».
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 10:00

Σεισμός 4,2 βαθμών βορειοδυτικά της Μυτιλήνης

Συντάκτης:
Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στα μικρασιατικά παράλια, που γίνεται αισθητή και στα ελληνικά νησιά: Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης βορειοδυτικά της Μυτιλήνης.

Το επίκεντρο βρισκόταν 67 χλμ.
Κινητοποίηση της Αστυνομίας τη νύχτα σε γειτονιά της Κοζάνης, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί από διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ολύμπου και Καταφυγίου.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το τετράγωνο και προσπάθησαν να πείσουν έναν άνδρα να παραδοθεί.
Με μια ασυνήθιστη διαδικασία, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επιχειρεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό που δημιουργήθηκε μετά την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών σε διάφορες περιοχές ανά τη χώρα. Ουσιαστικά προχωρά σε ανάκληση της κήρυξης γεωργικών εκτάσεων ως αναδασωτέων, παράλληλα με τη διαδικασία κύρωσης των Δασικών Χαρτών.
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 07:50

Οι κίνδυνοι που απειλούν τα οχήματα χωρίς οδηγό

Συντάκτης:
Η ενεργή σύνδεση των οχημάτων με το Διαδίκτυο έχει ξεκινήσει στη διάρκεια των τελευταίων ετών, με αφετηρία τα κρίσιμα συστήματα ασφαλείας τους, όπως κλειδαριές θυρών και σύστημα ανάφλεξης, πέρα από τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
Σε ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης σχετικά με την πρόσφατη συμφωνία του Eurogroup, θα απαντήσει ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού».
Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση της Energa - Hellas Power, καθώς ο εισαγγελέας Εφετών κ. Γρηγόρης Πεπόνης άσκησε έφεση κατά της πρόσφατης καταδικαστικής απόφασης, για το σύνολο των κατηγορουμένων (11).
«Λειτουργούμε με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

«Γιατί γίνεται αυτό; Θα το συνέδεα με εσωτερικές διεργασίες στην Τουρκία,.