Ελλάδα
«Αυτοί που προσδοκούν πολιτικές εξελίξεις 'κουμπώνουν' το σενάριό τους με ένα σενάριο καταστροφής» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος δήλωσε πως «η χώρα δεν καταστρέφεται» και κάλεσε όσους ποντάρουν στην καταστροφή, να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να αναμετρηθούν με την πραγματικότητα, λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατίας πέφτει σε «θεμελιώδεις αντιφάσεις».
Απειλούν ευθέως εισαγγελείς και δημοσιογράφους οι Πυρήνες της Φωτιάς
Συντάκτης: Eidisis.grΣε κείμενό τους που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υπό τον τίτλο "Την αυλαία θα την ρίξουμε εμείς", απευθυνόμενοι σε "ρουφιάνους δημοσιογράφους και εισαγγελείς" αναφέρουν : "Μην νομίζετε ότι σας έχουμε ξεχάσει.
Στο υπουργείο Εργασίας οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Athens Ledra
Συντάκτης: Eidisis.grΜέσα σε πανδαιμόνιο η Βουλή ψήφισε άρση ασυλίας για Παππά, Μπαρμπαρούση
Συντάκτης: Eidisis.grΤο αίτημα αφορούσε περιστατικό στον τελωνειακό σταθμό της Κακαβιάς για τα αδικήματα διατάραξης δημόσιας περιουσίας, παράνομη βία και παρακώληση κοινόχρηστης εγκατάστασης που εξυπηρετεί τη συγκοινωνία.
Γεννηματά: Δύο χαμένα χρόνια με τον ΣΥΡΙΖΑ πήγαν την Ελλάδα πίσω
Συντάκτης: Eidisis.grΣε δήλωσή της αναφέρει ότι «η τελευταία διετία είναι γι' αυτούς φιέστες και πανηγύρια για την καρέκλα και τα προνόμια της εξουσίας.
Νέο κύμα χιονιά και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη
Συντάκτης: Eidisis.grΠιο αναλυτικά, την Πέμπτη χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά και την Εύβοια.
Την Παρασκευή με ειδικό διερμηνέα η ανάκριση για τον 15χρονο στην Κομοτηνή
Συντάκτης: Eidisis.grΚλειστή η εθνική οδός Σερρών-Θεσσαλονίκης από αγρότες
Συντάκτης: Eidisis.grΕπίθεση αγνώστων σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στου Ζωγράφου
Συντάκτης: Eidisis.gr«Καταδρομική» επίθεση σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στου Ζωγράφου, στο ύψος του Κοιμητηρίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12.10, τέσσερα άτομα που βγήγκαν από την Πανεπιστημιούπολη επιβάστηκαν στο όχημα, κατέστρεψαν τέσσερα ακυρωτικά μηχανήματα και διέφυγαν, επιστρέφοντας στην Πανεπιστημιούπολη.
Εκδηλώθηκε στην παραλιακή περιοχή Κιοτάρ, στο χωριό Ασκληπειό, και προκάλεσε ζημιές σε εγκαταστάσεις εστιατορίων και τουριστικών καταστημάτων, καθώς και εκτεταμένες εκριζώσεις δένδρων.