Ελλάδα
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 22:00
Ομαλοποιείται η κυκλοφορία στο σιδηροδρομικό δίκτυο
Συντάκτης: Eidisis.grΑποκαθίσταται από απόψε (Πέμπτη) η κυκλοφορία όλων των τρένων στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα, χάρη στη βελτίωση του καιρού στις περιοχές όπου την Τετάρτη η παγωνιά και το χιόνι δημιούργησαν τα μεγαλύτερα προβλήματα.
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 21:50
Την παραίτηση του υπέβαλε ο γ.γ. του κεντρικού δήμου Θεσσαλονίκης
Συντάκτης: Eidisis.grΤην παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας Θωμάς Ψαρράς, μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πόλη από τα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας.
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 21:50
Θεσσαλονίκη: Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία των λεωφορείων
Συντάκτης: Eidisis.grΣε 316 ανέρχονται τα αστικά λεωφορεία που κυκλοφορούν στους δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων τα 22 με αντιολισθητικές αλυσίδες, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, προσθέτοντας ότι ορισμένες περιοχές δεν εξυπηρετούνται ακόμη, αν και ο αριθμός τους βαίνει διαρκώς μειούμενος.
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 21:50
Κοτζιάς: Νέα συνάντηση των τριών εγγυητριών δυνάμεων στις 23 Ιανουαρίου
Συντάκτης: Eidisis.grΣε νέα συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των τριών εγγυητριών δυνάμεων (Ελλάδος, Τουρκίας, Βρετανίας) στις 23 Ιανουαρίου θα συζητηθεί το θέμα των εγγυήσεων και της ασφάλειας ανακοίνωσε από τη Γενεύη ο Νίκος Κοτζιάς.
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 21:00
Τι πληρώνουν όσοι έχουν ευνοικό τιμολόγιο στη ΔΕΗ αν υπερβούν την κατανάλωση
Συντάκτης: Eidisis.grΟι καταναλωτές που είναι ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας δεν χάνουν το ευνοϊκό τιμολόγιο αν υπερβούν τα όρια κατανάλωσης που ισχύουν για κάθε κατηγορία δικαιούχων. Στην περίπτωση που υπάρξει υπέρβαση, θα χρεώνονται με το οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ (ή των εναλλακτικών προμηθευτών ενέργειας) μόνο οι επιπλέον κιλοβατώρες και οι υπόλοιπες με τις χαμηλές χρεώσεις του ΚΟΤ.
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 21:00
Β. Λεβέντης: «Ή προχωρούμε σε συμφωνία πακέτο ή πάμε σε εκλογές»
Συντάκτης: Eidisis.grΤην άποψη ότι " ή προχωρούμε σε συμφωνία πακέτο ή βαδίζουμε σε εκλογές" εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Βασίλης Λεβέντης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξηγεί "ο κ. Τσίπρας έχει υπογράψει μνημόνιο μέχρι το 2018, οι ξένοι όμως ζητούν εγγυήσεις για τη βιωσιμότητα της οικονομίας και πέραν του 2018.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξηγεί "ο κ. Τσίπρας έχει υπογράψει μνημόνιο μέχρι το 2018, οι ξένοι όμως ζητούν εγγυήσεις για τη βιωσιμότητα της οικονομίας και πέραν του 2018.
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 20:50
Οκτώ θάνατοι από επιπλοκές της γρίπης την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου
Συντάκτης: Eidisis.grΣε ανοδική φάση βρίσκεται η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), συνολικά έχουν καταγραφεί οκτώ θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη, όλοι με νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, εκ των οποίων μόνο οι 2 (25%) ήταν εμβολιασμένοι.
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 20:50
Παράταση τεχνικών ελέγχων οχημάτων ζητούν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ
Συντάκτης: Eidisis.grΠαράταση για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων στις περιοχές όπου εξελίχθηκαν ακραία καιρικά φαινόμενα ζητεί με επιστολή του προς τις Περιφέρειες της χώρας ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.
«Συνεπεία των ακραίων καιρικών φαινόμενων των τελευταίων ημερών», τονίζει στην επιστολή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ.
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 19:50
Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή
Συντάκτης: Eidisis.grΚλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία στον Βόλο, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου, λόγω του χιονιού και του πάγου που έχει δημιουργηθεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αλόννησο, τη Σκόπελο και τη Σκιάθο, αλλά και στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φερραίου.
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αλόννησο, τη Σκόπελο και τη Σκιάθο, αλλά και στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φερραίου.
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 19:50
Δίκη ΧΑ: Η υπεράσπιση Μπούκουρα ζητεί ποινική δίωξη μάρτυρα από το ΠΑΜΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΑίτημα προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη για ψευδή κατάθεση σε μάρτυρα της επίθεσης της Χρυσής Αυγής κατά μελών του ΠΑΜΕ υπέβαλε στο δικαστήριο η συνήγορος του Ευστάθιου Μπούκουρα κατά τη διάρκεια εξέτασής του από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων για εγκληματική οργάνωση.