Ελλάδα
Παππάς: Ανησυχητική η σιωπή της ΝΔ για τα εργασιακά
Συντάκτης: Eidisis.grΕπίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, στη διάρκεια της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΝΔ να τοποθετηθεί πρώτον αν είναι επίσημη θέση του τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος ότι εμείς θα κάνουμε ό,τι «ζητήσει ο Σόιμπλε και άλλα τόσα», και δεύτερον σε τι διαφωνεί με την καταβολή της 13ης σύνταξης και της απαλλαγής του ΦΠΑ στα νησιά.
Καμμένος: Αν ήταν στην εξουσία ο Κ.Μητσοτάκης η χώρα θα ήταν βίλα οργίων
Συντάκτης: Eidisis.grΟ κ. Καμμένος κάλεσε τους δημοσίους υπαλλήλους να σκεφτούν τι θα γινόταν αν δεν ήταν στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας και σημείωσε ότι εάν κυβερνούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «η Ελλάδα θα είχε μετατραπεί σε βίλα οργίων και τα κοράκια θα είχαν αρπάξει την πρώτη κατοικία».
Σκουρλέτης: Η ΝΔ επικοινωνεί ιδεολογικά και προγραμματικά με τον Β.Σόιμπλε
Συντάκτης: Eidisis.grΕπίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, κατηγορώντας την ότι επικοινωνεί ιδεολογικά, πολιτικά και προγραμματικά με τον κ. Σόιμπλε, καθώς και ότι συμπαρατάσσεται με το ΔΝΤ σε εργασιακά και ασφαλιστικά.
Τσακαλώτος: «Ο καβγάς για άλλα μέτρα γίνεται λόγω διαφωνίας ΔΝΤ - Θεσμών»
Συντάκτης: Eidisis.grΠροβληματισμό προκάλεσε μεταξύ των βουλευτών μια φράση του υπουργού Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτου, η οποία ερμηνεύθηκε ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων ή ακόμα και ενός άλλου μηχανισμού (στήριξης) για το 2019 και μετά.
Θεοδωράκης: Χριστουγεννιάτικο παραμύθι της κυβέρνησης το ότι περισσεύουν χρήματα
Συντάκτης: Eidisis.grΟ κ.
Λεβέντης: Όποιος βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ θα πάει φυλακή
Συντάκτης: Eidisis.grΚουτσούμπας: Ρουφάτε αίμα ακόμη και από τους αμειβόμενους με 700 ευρώ
Συντάκτης: Eidisis.gr<div>Τσακαλώτος: «Ο καβγάς για τον ''κόφτη'' γίνεται λόγω διαφωνίας ΔΝΤ - Θεσμών»</div>
Συντάκτης: Eidisis.grΠροβληματισμό προκάλεσε μεταξύ των βουλευτών μια φράση του υπουργού Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτου, η οποία ερμηνεύθηκε ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων ή ακόμα και ενός άλλου μηχανισμού (στήριξης) για το 2019 και μετά.
Ανησυχούν οι πρυτάνεις για τις μειωμένες πιστώσεις προς τα ΑΕΙ
Συντάκτης: Eidisis.grΣε «πολεμική ατμόσφαιρα» η γενική συνέλευση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Συντάκτης: Eidisis.grΠαρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, όλων των αρχηγών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προέδρων ανώτατων δικαστηρίων, αλλά και δικαστικών ενώσεων, διεξήχθη σε ατμόσφαιρα πολεμική, το πρωί του Σαββάτου στο Εφετείο Αθηνών, στην κατάμεστη αίθουσα τελετών, η ετήσια γενική συνέλευση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που εφέτος συμπληρώνει 58 χρόνια ζωής.