Ελλάδα
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 17:50
Βερολίνο: Για εσωτερική κατανάλωση οι τουρκικές προκλήσεις
Συντάκτης: Eidisis.grΚαθησυχάζει το Βερολίνο την Αθήνα για τις τουρκικές προκλήσεις όσον αφορά τη Συνθήκη της Λωζάνης. Την ίδια ώρα αναμένεται ο γερμανός ΥΠΕΞ στην Ελλάδα.

Η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Σασουάν Σεμπλί απέφυγε να σχολιάσει άμεσα τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας που έχουν κοινό παρονομαστή την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης.

Η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Σασουάν Σεμπλί απέφυγε να σχολιάσει άμεσα τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας που έχουν κοινό παρονομαστή την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης.
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 17:00
Τσακαλώτος στην ΚΟ: Λύση θέλουν οι περισσότεροι παίκτες, όχι εμπλοκή
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνεδριάζει το μεσημέρι της Παρασκευής η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ευ. Τσακαλώτος και ο Γ. Χουλιαράκης αναμένεται να ενημερώσουν την κοινοβουλευτική ομάδα για τον προϋπολογσιμό ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ του Σαββάτου.
Ο Ευ. Τσακαλώτος και ο Γ. Χουλιαράκης αναμένεται να ενημερώσουν την κοινοβουλευτική ομάδα για τον προϋπολογσιμό ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ του Σαββάτου.
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 16:50
Τη Δευτέρα η συζήτηση στο Συμβούλιο Εφετών για τους τούρκους αξιωματικούς
Συντάκτης: Eidisis.grΤη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα συζητηθεί εκ νέου στο Συμβούλιο Εφετών η έκδοση η μη τριών εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που έφθασαν στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα τον Ιούλιο.
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 16:50
Δυο ελληνικές υποψηφιότητες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινωνίας Πολιτών
Συντάκτης: Eidisis.grΔύο ελληνικές υποψηφιότητες συγκαταλέγονται μεταξύ των πέντε που προεπέλεξε η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, στο πλαίσιο του βραβείου της Κοινωνίας των Πολιτών για το 2016 με θέμα τη μετανάστευση.
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 16:50
Πορεία ατόμων με αναπηρία στο κέντρο της Αθήνας
Συντάκτης: Eidisis.grΣτην πλατεία Κλαυθμώνος και στην Ομόνοια συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής άτομα με ειδικές ανάγκες, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που οργανώνει το Συντονιστικό Όργανο Αναπήρων, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 16:50
Στη Βουλή το «όργιο» κακοδιαχείρησης του Γηροκομείου Αθηνών
Συντάκτης: Eidisis.grΣοβαρές καταγγελίες για το Γηροκομείο Αθηνών και την κακοδιαχείρηση της περιουσίας του ακούστηκαν στη Βουλή. Τα χρέη του σε κράτος, ασφαλιστικά ταμεία και εργαζόμενους, που παραμένουν απλήρωτοι από το 2010, ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται εκεί υποσιτίζονται.
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 16:50
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μπορεί να νικήσει τους λαϊκιστές στο γήπεδό τους
Συντάκτης: Eidisis.gr«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα που θα κερδίσει τους λαϊκιστές στο δικό τους γήπεδο» δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Economist, σε εκτενές άρθρο του οποίου γίνεται ανασκόπηση της ελληνικής πολιτικής κατάστασης, της πορείας της κυβέρνησης και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 15:50
Δωρεάν εξετάσεις σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού στην Ήπειρο
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, πραγματοποιούν ολοκληρωμένη ιατρική παρέμβαση στην Ήπειρο, σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, από την Παρασκευή 3 έως και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τους Δήμους, την 6η Υ.
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 15:50
Συμβολικές κινητοποιήσεις ξεκινούν από το Σάββατο οι αγρότες
Συντάκτης: Eidisis.grΣυμβολικού τύπου κινητοποιήσεις ξεκινούν από αύριο, Σάββατο έως και τις 15 Δεκεμβρίου αγρότες και κτηνοτρόφοι, που συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, η ολομέλεια της οποίας θα συνεδριάσει στις 17 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την ημερομηνία που τα τρακτέρ θα βγουν ξανά στους δρόμους.
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 15:50
Γεροβασίλη: «Να απολογηθεί ο κ. Μητσοτάκης για το κατάντημα της χώρας»
Συντάκτης: Eidisis.grΗ μεγάλη πολιτική αλλαγή στη χώρα έχει συντελεστεί, όταν το παλιό τελείωσε στις προηγούμενες εκλογές, και ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί για το γεγονός ότι η χώρα έφτασε ως εδώ και όχι να παριστάνει ότι προέρχεται από παρθενογένεση, δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος χθες, από το βήμα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει το συντομότερο πολιτική αλλαγή στη χώρα.