Ελλάδα
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 19:50
Απανθρακωμένη βρέθηκε μια 50χρονη σε ΙΧ όχημα
Συντάκτης: Eidisis.grΑδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ΙΧ όχημα στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Εμμανουηλίδη και Σουλτάνη, όπου μια 50χρονη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε αυτό απανθρακωμένη.
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 19:50
Για «ακροδεξιό παραλήρημα» κατηγορούν τον Γεωργιάδη ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΤη σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε από τη Χίο ο Άδωνις Γεωργιάδης για το προσφυγικό, αλλά και για τους κομμουνιστές. «Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή.
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 18:50
Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε η Μονάδα Αιμοκάθαρσης Παίδων στο Ιπποκράτειο
Συντάκτης: Eidisis.grΗ μοναδική στον βορειοελλαδικό χώρο Μονάδα Αιμοκάθαρσης Παίδων, που τέθηκε σε λειτουργία πριν από τρεις εβδομάδες, εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα στον χώρο της Νεφρολογικής Μονάδας Παίδων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ο 9χρονος Αυγερινός είναι ένα παιδί, που βρίσκεται σε τελικό στάδιο νεφρικής ανεπάρκειας και χάρη σε αυτή τη μονάδα μπορεί πλέον να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση τρεις φορές την εβδομάδα επί τέσσερις ώρες.
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 18:50
Συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων: Προβλήματα και προοπτικές
Συντάκτης: Eidisis.grΔημόσια συζήτηση με θέμα: «Συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών: προβλήματα και προοπτικές» διοργανώνει σήμερα Δευτέρα η Εθνική Επιτροπή για τα για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις 18.00.
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 18:50
Επιχείρησαν να πουλήσουν νεογέννητο σε ζευγάρι έναντι €8.000
Συντάκτης: Eidisis.grΠαράνομη υιοθεσία νεογέννητου βρέφους ήρθε στο φως στην Κατερίνη, όπου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.
Πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 41 ετών, καθώς και για τους βιολογικούς γονείς του βρέφους, μία 32χρονη κι έναν 36χρονο, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε συμπεριλαμβάνονται άλλοι δύο υπήκοοι Βουλγαρίας.
Πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 41 ετών, καθώς και για τους βιολογικούς γονείς του βρέφους, μία 32χρονη κι έναν 36χρονο, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε συμπεριλαμβάνονται άλλοι δύο υπήκοοι Βουλγαρίας.
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 17:50
Θεοδωράκης: Σε αυτή τη φάση χρειαζόμαστε συναίνεση, όχι εκλογές
Συντάκτης: Eidisis.grH χώρα χρειάζεται σε αυτή τη φάση συναίνεση, σοβαρότητα και όχι εκλογές, δήλωσε από τα Χανιά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στο περιθώριο της επίσκεψής του σε ειδικό σχολείο της πόλης.
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 17:50
Η ΝΔ ρωτά για τις σχέσεις Τσίπρα-Παππά με κύπριο δικηγόρο
Συντάκτης: Eidisis.grΤην υπογραφή 36 βουλευτών της ΝΔ φέρει ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή και απευθύνεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους συναρμόδιους υπουργούς Νίκο Παππά και Νίκο Παρασκευόπουλο, αναφορικά με τις σχέσεις των δύο πρώτων με τον κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, που ειδικεύεται σε θέματα εξωχώριων εταιρειών.
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 17:50
Μητσοτάκης: Δουλεύουμε σκληρά και λέμε την αλήθεια
Συντάκτης: Eidisis.gr«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς, αλλά διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος. Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια.
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 16:50
Έπαρση της σημαίας του ΟΗΕ στον βράχο της Ακρόπολης
Συντάκτης: Eidisis.grΈπαρση της σημαίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μαζί με την ελληνική σημαία, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Ημέρας του ΟΗΕ.
Ένα παιδάκι, ηλικίας περίπου δύο χρονών, έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής, μέσα στο κέντρο προσφύγων στην Μυρσίνη Ηλείας.
Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του επήλθε από πνιγμό, όταν -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- το νήπιο έπεσε μέσα σε πισίνα που είχε γεμίσει νερό από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.
Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του επήλθε από πνιγμό, όταν -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- το νήπιο έπεσε μέσα σε πισίνα που είχε γεμίσει νερό από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.