Ελλάδα
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 01:50
Κόντρα Πολάκη - Σαλμά μετά τις καταγγελίες για «κομπίνα» με αρθροσκοπήσεις
Συντάκτης: Eidisis.grΚαταγγελίες για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας της ΝΔ Μ. Σαλμά, έκανε στην Βουλή ο Π. Πολάκης, κάνοντας λόγο για «κομπίνα» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις.
Ο κ.
Ο κ.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 00:50
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς
Συντάκτης: Eidisis.grΤέσσερα άτομα τραυματίστηκαν όταν δύο άγνωστοι, που επέβαιναν σε μηχανή, τους πυροβόλησαν, έξω από γυμναστήριο, στην οδό Σπύρου Θεοδωρίδη, στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.
Οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν κράνη, αναζητούνται.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 00:50
Ντ. Μπακογιάννη: Το ΥΠΕΞ οφείλει να αντιδράσει στις δηλώσεις Ερντογάν
Συντάκτης: Eidisis.grO Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, με τις δηλώσεις του περί της Συνθήκης της Λωζάννης επιβαρύνει έτι περαιτέρω το ήδη δύσκολο κλίμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας – δήλωσε η συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 00:50
Επίθεση της κυβέρνησης στον Alpha για παραπληροφόρηση
Συντάκτης: Eidisis.gr«Κατηγορώ» εναντίον του σταθμού Alpha εξαπέλυσε το βράδυ της Πέμπτης η κυβέρνηση μέσω της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) για το θέμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Από τον τηλεοπτικό σταθμό μεταδόθηκε ότι παραποιήθηκε το πρακτικό της διαδικασίας και η ΓΓΕΕ απάντησε με ανακοίνωση που φέρει τον (βαρύ) τίτλο «Η μιντιακή τρομοκρατία δεν θα περάσει».
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 00:00
Ο δήμος Αθηναίων κήρυξε έκπτωτη τη διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών
Συντάκτης: Eidisis.grΤην έκπτωση της διοίκησης του Γηροκομείου Αθηνών που ελέγχεται για κακοδιαχείριση που επί σειρά ετών βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας και σήμερα υπολειτουργεί, αποφάσισε ο δήμος Αθηναίων και το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας στη συνεδρίασή του ενέκρινε τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 23:50
Σύσκεψη στο Μαξίμου τη Δευτέρα για το προσφυγικό στη Λέσβο
Συντάκτης: Eidisis.grΕυρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τις επιπτώσεις του προσφυγικού στη Λέσβο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, μετά από αίτημα του δημάρχου του νησιού, Σπύρου Γαληνού.
Η σύσκεψη θα γίνει στις 11 το πρωί παρουσία εκπροσώπων τοπικών φορέων.
Η σύσκεψη θα γίνει στις 11 το πρωί παρουσία εκπροσώπων τοπικών φορέων.
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 23:50
Συνελήφθη άνδρας που περιφερόταν ύποπτα έξω από τον Σκάι
Συντάκτης: Eidisis.grΣτην σύλληψη ενός άνδρα που περιφερόταν ύποπτα έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, στο Νέο Φάληρο και τελικά εντοπίστηκε να έχει καραμπίνα στο αυτοκίνητό του, προχώρησε το απόγευμα η αστυνομία.
Τον άνδρα είδε ο φύλακας του κτιρίου, ο οποίος ενημέρωσε την Άμεση Δράση.
Τον άνδρα είδε ο φύλακας του κτιρίου, ο οποίος ενημέρωσε την Άμεση Δράση.
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 23:50
Διαψεύδει η Αρχιεπισκοπή «μυστική συνάντηση Ιερώνυμου - Τσίπρα»
Συντάκτης: Eidisis.gr«Ουδεμία συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ αρχιεπισκόπου και πρωθυπουργού» δήλωσε ο διευθυντής Τύπου του αρχιεπισκόπου Χάρης Κονιδάρης, σχετικά με δημοσίευμα του περιοδικού Orthodoxia.info που έκανε λόγο για μυστική συνάντηση των δύο ανδρών το βράδυ της Τρίτης σε ιδιαίτερα προχωρημένη ώρα.
Μπαράζ ερευνών σε εταιρεία πώλησης λογισμικού, σε δεκατρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος -καφετέριες μπαρ σε περιοχές της Αττικής, ανάμεσά τους και στην ζώνη της παραλιακής - πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας. Οι έλεγχοι στόχευαν στον εντοπισμό και κατάσχεση μηχανισμών ή λογισμικού παραποίησης ή παράκαμψης των φορολογικών μηχανισμών (ταμειακές μηχανές) κατά την έκδοση φορολογικών στοιχείων (αποδείξεις).
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 22:00
«Παρέμβαση» Ρουβίκωνα στο Γηροκομείο Πειραιώς
Συντάκτης: Eidisis.gr«Παρέμβαση» στο Γηροκομείο Πειραιώς -το Άσυλο Πενήτων ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα από ιερωμένο και ανήκει στη Μητρόπολη Πειραιώς- έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», απαιτώντας, όπως αναφέρει σε ανάρτηση στον ιστότοπο indymedia, «μαχητικά το σταμάτημα και την ανάκληση των εγκληματικών εκδιώξεων τροφίμων του γηροκομείου».