Ελλάδα
Χειροπέδες σε σπείρα που είχε ρημάξει σπίτια, καταστήματα, IX
Συντάκτης: Eidisis.grΤο πρωί της Τετάρτης, σε ταυτόχρονες έρευνες σε σπίτια στα Άνω Λιόσια και τις Αχαρνές, συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.
Διώξη υπαλλήλου του Νοσοκομείου Χαλκίδας για αλλοίωση μισθοδοσίας
Συντάκτης: Eidisis.grΣτην δικαιοσύνη παραπέμπεται, με απόφαση του διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, υπάλληλος του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς αλλοίωνε τις μισθοδοτικές καταστάσεις με αποτέλεσμα άλλος υπάλληλος ενώ είχε συνταξιοδοτηθεί να συνεχίσει να λαμβάνει κανονικά τον μισθό του.
Εγγραφές για τις εξετάσεις σε χαρισματικά-ταλαντούχα παιδιά
Συντάκτης: Eidisis.grΤον Οκτώβριο στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας
Συντάκτης: Eidisis.grΠρόσκληση σε οικογένειες να φιλοξενήσουν ασυνόδευτα παιδιά
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαγωνισμός για την απομάκρυνση του «Παναγία Τήνου» από το λιμάνι
Συντάκτης: Eidisis.grΣύμφωνα με τη σχετική διακήρυξη (αρ.16/2016), ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10.30 στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ, με τη διαδικασία των σφραγισμένων προσφορών, των οποίων καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίστηκε η 20ή Οκτωβρίου.
Η Ελλάδα ένα βήμα πριν από την παραπομπή για τη δηλητηρίαση πτηνών
Συντάκτης: Eidisis.gr«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητεί από την Ελλάδα να θεσπίσει γενικό σύστημα προστασίας για τα άγρια πτηνά, απαγορεύοντας, ιδίως, την εκ προθέσεως θανάτωσή τους μέσω δηλητηριασμένων δολωμάτων» αναφέρει η Κομισιόν.
Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων
Συντάκτης: Eidisis.grΚατάθεση Στουρνάρα στην εξεταστική για τα δάνεια 11 Οκτωβρίου
Συντάκτης: Eidisis.grΣε εξέλιξη βρίσκεται η κατάθεση του Γιώργου Πάσχα, προϊστάμενου της Τραπέζης της Ελλάδος στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη νομιμότητα χορήγησης δανείων από τράπεζες σε κόμματα και μέσα ενημέρωσης.
Μαξίμου προς FT: Η συμφωνία για το προσφυγικό δεν κινδυνεύει από την Ελλάδα
Συντάκτης: Eidisis.gr«Στη Σύνοδο της Βιέννης οι δηλώσεις τόσο του αυστριακού καγκελάριου Κερν, όσο και της γερμανίδας καγκελάριου Μέρκελ ήταν σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από όσα το σημερινό δημοσίευμα της έντυπης έκδοσης των Financial Times διαδίδει» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι σχετικά με το εν λόγω δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι «στην πραγματικότητα και οι δύο επικέντρωσαν στην ανάγκη επιτάχυνσης της μετεγκατάστασης, καθώς και της απελευθέρωσης του καθεστώτος ταξιδιωτικής βίζας προς τους πολίτες της Τουρκίας».