espa pkm

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2026, 5:55:37 πμ

Ελλάδα

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 21:50

Πιστοποίηση στην ογκολογική ομάδα του «Υγεία»

Συντάκτης:
Ως η πρώτη διεθνής Ογκολογική Ομάδα που πιστοποιήθηκε για την ποιότητα των υπηρεσιών της από το Πρόγραμμα Πιστοποίησης QOPI® της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ASCO®) αναγνωρίστηκε η Ογκολογική Ομάδα που στελεχώνει τη Γ' Παθολογική - Ογκολογική Κλινική του νοσοκομείου «Υγεία».
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 21:50

FAZ: «Ο Ρέντσι προσχωρεί στην πλευρά του Τσίπρα»

Συντάκτης:
Σε μια δεύτερη ανάγνωση της Συνόδου Κορυφής των μεσογειακών χωρών της ευρωζώνης στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή προχωρά σήμερα η εφημερίδα FAZ.



Σε άρθρο που δημοσιεύεται στο οικονομικό της ένθετο η Frankfurter Allgemeine Zeitung εκτιμά ότι «ο ιταλός πρωθυπουργός οδηγείται σε συγκρούσεις με τη γερμανική κυβέρνηση από τη στιγμή που την Παρασκευή εμφανίστηκε στο πλευρό του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και άλλων τεσσάρων πρωθυπουργών χωρών της νοτίου Ευρώπης.
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 20:50

Στο λιμάνι της Άνδρου προσέκρουσε το «Super Ferry ΙΙ»

Συντάκτης:
Στο λιμάνι της Άνδρου προσέκρουσε με το πρυμναίο τμήμα του το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super Ferry ΙΙ» κατά τους χειρισμούς κατάπλου του.

Από την πρόσκρουση δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός μεταξύ των 80 επιβατών, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, ενώ στο πλοίο προκλήθηκε, κατά δήλωσή του πλοιάρχου, πολύ μικρή εισροή υδάτων στο διαμέρισμα του τιμονιού.
Η έγκαιρη διάγνωση, η πρόληψη και η αντιμετώπιση του καρκίνου είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα που έχει θέσει η ιατρική επιστήμη εδώ και πολλά χρόνια, ενώ ήδη, σε πολλές περιπτώσεις ο καρκίνος μετατρέπεται πλέον σε ένα χρόνιο νόσημα.
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 20:50

Λεβέντης: Δεν θα κάνω κυβέρνηση με κανέναν

Συντάκτης:
«Δε προδίδω σαράντα ετών αγώνες που έκανα για τον λαό και τη νεολαία», τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να συγκυβερνήσει με κανέναν, και επανέλαβε την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση.
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 19:50

Χαμένη στη μετάφραση και η υπόθεση του ΤΤ

Συντάκτης:
Σε επικίνδυνη τροχιά έχει μπει η δίκη για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με 35 κατηγορούμενους συνολικά, η οποία και έχει οριστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.
Την ανάγκη στήριξης της Ελλάδας για τη δημιουργία 1.500 θέσεων φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων και την ανάγκη παροχής ευρωπαϊκής βοήθειας προκειμένου να ζήσουν με ασφάλεια τόνισε η επίτροπος, αρμόδια για τη Δικαιοσύνη, τους Καταναλωτές και την Ισότητα των φύλων, Βέρα Γιούροβα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Αθήνα.
Τμήμα οροφής εκκλησίας κατέρρευσε στη Λέρο, λίγο πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή και ενώ στον προαύλιο χώρο βρισκόταν ο γαμπρός και δεκάδες προσκεκλημένοι αναμένοντας την νύφη.

Το περιστατικό συνέβη το Σαββάτο, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο Λακκί της Λέρου, όπου κατέρρευσε τμήμα της οροφής προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση αφού σε λίγο επρόκειτο να ξεκινήσει η γαμήλια τελετή.

Η ΝΔ θα πρέπει να εξηγήσει ευθέως αν θα επιστρέψει τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κορυφαίων στελεχών της στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών εθνική εμβέλειας.

Τη διαβεβαίωση ότι το ΠΑΣΟΚ ξέρει με ποιο τρόπο θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης η οικονομία και θα βγει η χώρα από την κρίση, επειδή «έπαθε και έμαθε», έδωσε η Φώφη Γεννηματά, σε εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και κοινωνικών φορέων, από τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους, λίγες ώρες πριν από την ομιλία της, από το βήμα της 81ης ΔΕΘ.