Ελλάδα
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ και της Οργάνωσης Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.
Μαύρη ημέρα για την ιδιωτική εκπαίδευση, λένε οι σχολάρχες
Συντάκτης: Eidisis.gr«Μαύρη ημέρα για την ιδιωτική εκπαίδευση» χαρακτηρίζει τη σημερινή ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων (ΣΙΣ), με αφορμή την αναμενόμενη ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, νομοσχέδιο που περιλαμβάνει διατάξεις που επιφέρουν αλλαγές στην ιδιωτική εκπαίδευση.
1,5 δισ. ευρώ έως το τέλος του χρόνου στους αγρότες
Συντάκτης: Eidisis.grΕΝΦΙΑ €92.000 καλούνται να πληρώσουν τα Παιδικά Χωριά SOS
Συντάκτης: Eidisis.grΤο ποσό των 92.000 ευρώ καλούνται να καταβάλλουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, για τον ΕΝΦΙΑ που τους αναλογεί για ακίνητα που έχουν στην κυριότητά τους. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το μη κερδοσκοπικό σωματείο, που δεν λαμβάνει καμία κρατική επιχορήγηση καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ για ακίνητα που έχει κληρονομήσει και δεν ιδιοχρησιμοποιεί.
Ολγα Γεροβασίλη: Πλήρης διαφάνεια και αντικειμενικότητα στις τηλεοπτικές άδειες
Συντάκτης: Eidisis.grΟμαλά εξελίσσεται κατά την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.
Σε δήλωσή της στο περιστύλιο της Βουλής έκανε λόγο για μια εξαιρετικά προσεγμένη διαδικασία με «εγγυημένους όρους πλήρους διαφάνειας και αντικειμενικότητας».
Μητσοτάκης: Δεσμευόμαστε την κατάργηση ειδικού φόρου στο κρασί
Συντάκτης: Eidisis.grΜητσοτάκης: Προϋπόθεση για εθνική ανάταξη η πολιτική αλλαγή
Συντάκτης: Eidisis.grΘεοδωράκης για άδειες: Η κυβέρνηση χτίζει πάνω σε ένα απόλυτο λάθος
Συντάκτης: Eidisis.grΓεροβασίλη για τηλεοπτικές άδειες: Πλήρης διαφάνεια και αντικειμενικότητα
Συντάκτης: Eidisis.grΟμαλά εξελίσσεται κατά την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.
Σε δήλωσή της στο περιστύλιο της Βουλής έκανε λόγο για μια εξαιρετικά προσεγμένη διαδικασία με «εγγυημένους όρους πλήρους διαφάνειας και αντικειμενικότητας».