espa pkm

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026, 1:13:51 μμ

Ελλάδα

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 06:00

Τι συμβαίνει στη Θράκη

Συντάκτης:
«Είναι ο καιρός να πάρουμε στα χέρια μας τη σημαία και να βγούμε στους δρόμους. Μπροστά μας βρίσκεται η 24/6, η επέτειος θανάτου του αείμνηστου ηγέτη μας. Η επέτειος και της Λωζάννης.
«Ως Λαός και ως Έθνος να μην λησμονούμε να υπερασπιζόμαστε τη Δημοκρατία όκωσπερ τείχεος» επισήμανε στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην πρώτη μετά από πολλά χρόνια δεξίωση στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.
Στο ερώτημα εάν γινόταν αύριο στην Ελλάδα δημοψήφισμα για έξοδο της χώρας από την ΕΕ, απαντά ότι θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ το 56% και κατά το 39%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της εφημερίδας Αυγή.
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο σε δασική έκταση στην περιοχή Ελαιώνας στη Θήβα.

Για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 21 οχήματα, 34 άτομα πεζοπόρο τμήμα και δέκα οχήματα ΟΤΑ.
Τραγικό θάνατο βρήκε την Κυριακή ένας 55χρονος στο Ανθοχώρι Μετσόβου Ιωαννίνων, καθώς, την ώρα που μάζευε τσάι, γλίστρησε κι έπεσε σε χαράδρα.

Δύο φίλοι του που ήταν μαζί του ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να τον προσεγγίσουν.
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ο 7χρονος που τραυματίστηκε το Σάββατο στη Ζάκυνθο, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από σκάφος που έπλεε ακυβέρνητο στην περιοχή Τσιλιβί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ταχύπλοο σκάφος δοκίμαζαν τρία άτομα προκειμένου να το αγοράσουν, αλλά προσάραξε σε βραχώδες σημείο.
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 18:50

Κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ μετά τα περί λογοκλοπής

Συντάκτης:

Νέα κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέσπασε με αφορμή το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη συμπλήρωση 42 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα.

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 17:50

Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Ελαιώνα στη Θήβα

Συντάκτης:
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο σε δασική έκταση στην περιοχή Ελαιώνας στη Θήβα.

Για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 21 οχήματα, 34 άτομα πεζοπόρο τμήμα και δέκα οχήματα ΟΤΑ.

Άγνωστοι έκαψαν τα ξημερώματα, με εύφλεκτο υγρό, τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στη 01:45, έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στην οδό Νοταρά, ενώ στις 02:55 σε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στη συμβολή των οδών Ερεσού και Μαυρομιχάλη, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Εφοδος στο σπίτι του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου το βράδυ του Σαββάτου από την αστυνομία όπου συνέλεξε στοιχεία από τους υπολογιστές του καθώς ο επιχειρηματίας ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή.

Πηγή: Το Βήμα