Ελλάδα
Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά, απεγκλωβίστηκαν 9 άνθρωποι
Συντάκτης: Eidisis.grΣυναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πυροσβεστική, έπειτα από την εκδήλωση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Κουντουριώτου 40 στον Πειραιά.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων από διαμέρισμα άλλου ορόφου.
Σε εξέλιξη φωτιά στην Αμφιλοχία - Yπό έλεγχο το μέτωπο στη Μεσσηνία
Συντάκτης: Eidisis.grΕπί τόπου βρίσκονται 16 πυροσβέστες με έξι οχήματα.
Σε ύφεση είναι το πύρινο μέτωπο στο Σελάκανο Ιεράπετρας Λασιθίου, ενώ υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηαν σε υπαίθριο χώρο στο Πικέρμι και στα νταμάρια Μαρκοπούλου στην Αττική, καθώς και οι φωτιές σε Νεοχώρι Ζίτσας Ιωαννίνων, Χρυσοκελλαριά Πύλου Μεσσηνίας, Παλαιούς Πόρους Πιερίας και Κολυμβάρι Χανίων.
Υπό αυξημένη επιτήρηση τα ελληνικά ύδατα της Δωδεκανήσου - Σε κόκκινο συναγερμό το Λιμενικό, σε εφαρμογή το σχέδιο «Ηρακλής»
Συντάκτης: Eidisis.grΕπιδημιολογική έρευνα για τις επιπτώσεις του ΧΥΤΑ στη Φυλή
Συντάκτης: Eidisis.grΥπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον τελωνειακό κώδικα
Συντάκτης: Eidisis.grΥπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, ενώ η ΝΔ, το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια.
Διυπουργική Επιτροπή για τη μελέτη των επιπτώσεων του Brexit
Συντάκτης: Eidisis.grΣε συνέχεια σειράς συσκέψεων για τα αποτελέσματα του βρετανικού δημοψηφίσματος, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προχώρησε στη σύσταση αφενός Ειδικής Συντονιστικής Διυπουργικής Επιτροπής και αφετέρου Ομάδας Εργασίας για τη μελέτη των επιπτώσεων του Brexit.
Επί τόπου βρίσκονται 16 πυροσβέστες με έξι οχήματα.
Σε ύφεση είναι το πύρινο μέτωπο στο Σελάκανο Ιεράπετρας Λασιθίου, ενώ υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηαν σε υπαίθριο χώρο στο Πικέρμι και στα νταμάρια Μαρκοπούλου στην Αττική, καθώς και οι φωτιές σε Νεοχώρι Ζίτσας Ιωαννίνων, Χρυσοκελλαριά Πύλου Μεσσηνίας, Παλαιούς Πόρους Πιερίας και Κολυμβάρι Χανίων.
Υπό αυξημένη επιτήρηση τα ελληνικά ύδατα της Δωδεκανήσου
Συντάκτης: Eidisis.grΕυ. Βενιζέλος: Θα αντιταχθούμε μετά τις επόμενες εκλογές σε κάθε ανεύθυνη συμπεριφορά που οδηγεί σε διπλές εκλογές
Συντάκτης: Eidisis.grΠολιτική παρέμβαση με πολλαπλά μηνύματα έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευ. Βενιζέλος στην Βουλή κατά την συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τον εκλογικό νόμο, δηλώνοντας ότι η χώρα έχει «επείγουσα ανάγκη από στοιχειώδη συναίνεση και από εθνική ενότητα» μέσα από την «συστράτευση όλων των δημιουργικών κοινωνικών δυνάμεων» και την «προγραμματική συνεργασία όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό».