Ελλάδα
Ξανθός: Ως τον Σεπτέμβριο νομοσχέδιο για φάρμακο και ωράριο των φαρμακείων
Συντάκτης: Eidisis.grΒουλευτές της ΝΔ πήγαν στον Ν. Τόσκα για το camp στο ΑΠΘ
Συντάκτης: Eidisis.grΟΓΑ: Την Πέμπτη η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων
Συντάκτης: Eidisis.grΝέα προσπάθεια για τη συγκρότηση του ΕΣΡ προανήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων, την Τετάρτη.
«Μετά τη συγκρότηση των τεσσάρων συνταγματικά κατοχυρωμένων Ανεξάρτητων Αρχών και τη συγκρότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έως τις 5 Αυγούστου, θα επιχειρήσουμε να προχωρήσουμε στη σύσταση του ΕΣΡ, αφού ελπίζουμε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία χορήγησης των αδειών, έτσι ώστε να παίξει τον αυστηρό ρυθμιστικό και ελεγκτικό του ρόλο» ανέφερε ο κ.
Γεννηματά: Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν θέλουν συμφωνία για τον εκλογικό νόμο
Συντάκτης: Eidisis.grΤα αξιοθέατα του Πειραιά «ταξιδεύουν» με το μετρό
Συντάκτης: Eidisis.gr«Όλα καλά» το σχόλιο Μεϊμαράκη μετά το ραντεβού με Κυρ. Μητσοτάκη
Συντάκτης: Eidisis.grΛίγο περισσότερο από μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στην Βουλή.
Έδινε ναρκωτικά, χτυπούσε κι ασελγούσε σε 16χρονη που δούλευε στο μαγαζί του
Συντάκτης: Eidisis.grΧειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε 45χρονο, που κατηγορείται για βιασμό και πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά σε βάρος 16χρονης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.
Την επόμενη εβδομάδα τα ισοδύναμα της κατάργησης του ΕΚΑΣ
Συντάκτης: Eidisis.grΤην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση τα μέτρα για την κάλυψη των απωλειών από την κατάργηση του ΕΚΑΣ και την προστασία ηλικιωμένων από την ακραία φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, όπως δήλωσε την Τετάρτη στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.
Ο Ανδρέας Ποττάκης είναι ο νέος Συνήγορος του Πολίτη
Συντάκτης: Eidisis.grΔεκτή με πλειοψηφία τεσσάρων πέμπτων έγινε από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής η υποψηφιότητα Ανδρέα Ποττάκη για τη θέση του νέου Συνηγόρου του Πολίτη.
Θετική ψήφο έδωσαν 21 βουλευτές, ένας ψήφισε κατά, ενώ υπήρξαν και δύο «παρών».