Ελλάδα
Δεν υπάρχουν αναφορές για Έλληνες μεταξύ των θυμάτων στη Γαλλία
Συντάκτης: Eidisis.grΌλες οι ενδείξεις και η μέχρι τώρα πληροφόρηση τόσο στο προξενείο της Νίκαιας, όσο και στη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Εξωτερικών συγκλίνουν στο ότι δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στη Γαλλία.
Αναστασιάδης: Να συστρατευθούμε για να απαλλαγούμε από την κατοχή
Συντάκτης: Eidisis.grΣτη Σαντορίνη ο Τσίπρας για τα εγκαίνια του νοσοκομείου Θήρας
Συντάκτης: Eidisis.grΣτο περιθώριο της εκδήλωσης των εγκαινίων, ο Πρωθυπουργός θα έχει και επαφές με τοπικούς φορείς, στο χώρο του νοσοκομείου.
ΥΠΕΞ: Τις δύσκολες αυτές στιγμές είμαστε όλοι Γάλλοι
Συντάκτης: Eidisis.grΜε ανάρτηση στο Τwitter σημειώνει: «Η καρδιά και οι σκέψεις μας βρίσκονται στους πολίτες της Νίκαιας.
Πρόβλεψη για πρόσθετα voucher παιδικών σταθμών από Οκτώβριο
Συντάκτης: Eidisis.grΤο εστιακό βάθος ήταν, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, 10 χιλιόμετρα ενώ τα επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 71χλμ νότια της Μεθώνης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 19.45 της Πέμπτης, 40-50 Αφγανοί συνεπλάκησαν για άγνωστη αιτία μεταξύ τους.
Τσίπρας: Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό και δημοψηφίσματα
Συντάκτης: Eidisis.gr«Νομίζω είναι ώριμη μία τέτοια σκέψη και το θέλει και ο ελληνικός λαός.
Με τραγούδια και χορούς, πρόσφυγες που ζούνε στην Αθήνα ζήτησαν για άλλη μια φορά να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορέσουν να φύγουν από την Ελλάδα.
Άλλοτε με συνθήματα και άλλοτε με χορούς οι πρόσφυγες περπάτησαν από την πλατεία Ομόνοιας μέχρι το Σύνταγμα συνοδευόμενοι από αντιρατσιστικές, μεταναστευτικές και προσφυγικές οργανώσεις και συλλογικότητες αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και σωματεία που οργάνωσαν την διαδήλωση για ανοιχτή ανθρώπινη φιλοξενία στις πόλεις, για άσυλο και ίσα δικαιώματα σε υγεία, παιδεία, εργασία.