Ελλάδα
Σκουρλέτης κατά ΤΑΙΠΕΔ: Εφαρμόζει το δικό του σχέδιο στις ιδιωτικοποιήσεις
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνάντηση Τσίπρα - Στόλτενμπεργκ την Παρασκευή
Συντάκτης: Eidisis.grΜετά την ολοκλήρωση της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.
Τσίπρας σε Κατρούγκαλο: Μην εξαιρέσεις τους βουλευτές από το Ασφαλιστικό
Συντάκτης: Eidisis.grΑποφασισμένος να μην αποδεχτεί νέες μειώσεις των επικουρικών συντάξεων πέραν από αυτές που προβλέπονται στο σχέδιο νόμου που έχει δοθεί στη δημοσιότητα εμφανίστηκε ο υπουργός εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, και στον απόηχο της εμπλοκής που παρουσιάστηκε εκ νέου νωρίς τα ξημερώματα με τους δανειστές.
Παπακωνσταντίνου: Ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να «δώσω» τον Βενιζέλο
Συντάκτης: Eidisis.grΟι βάσεις για την επιστροφή της Ν.Δ. στην κυβέρνηση με πρόεδρό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είχαν τεθεί με τις νίκες του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 1990, ειδικά στους τρεις μεγάλους δήμους, Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιώς με τους Μιλτιάδη Έβερτ, Σωτήρη Κούβελα και Ανδρέα Ανδριανόπουλο.
Ενα «κόμμα από την αρχή» το στοίχημα του Κυρ. Μητσοτάκη στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
Συντάκτης: Eidisis.grΤην οικοδόμηση από την αρχή ενός κόμματος που θα κυριαρχεί το στίγμα του νέου προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται να…σφραγίσει και τυπικά το 10ο τακτικό συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής 22 Απριλίου.
Επίθεση Βρούτση στην κυβέρνηση για την αύξηση των ανέργων
Συντάκτης: Eidisis.grΕπίθεση στην κυβέρνηση για την αύξηση των ανέργων εξαπολύει ο πρώην υπουργός εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με ανάρτησή του στο twitter.
O κ. Βρούτσης στην ανάρτησή του κάνει λόγο για το χειρότερο Μάρτιο όλων των ετών, με 1.072.216 εγγεγραμμένους ανέργους.
Υπ. Εργασίας:Δεν εξαιρούνται από τον Ενιαίο Φορέα Ασφάλισης οι βουλευτές
Συντάκτης: Eidisis.grΒούτσης: Ανάγκη αποτελεσματικής διεκδίκησης γερμανικών οφειλών
Συντάκτης: Eidisis.grΓια τον ρόλο που θα πρέπει να διαδραματίσει η Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών και τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν στο εξής, μίλησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στην αίθουσα Γερουσίας στη Βουλή.