espa pkm

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2026, 11:20:26 μμ

Ελλάδα

Εμμένει στην μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ σάλπισε…ουσιαστικά «γενική επίθεση» σε όλα τα πεδία.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης διέταξε το πρωϊ της Τετάρτης την ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης στο βόρειο τομέα της χώρας καθώς και της Αεράμυνας στην περιοχή των νήσων Χίου και Οινουσσών.
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 15:50

Νέο παραλήρημα Πολάκη κατά του Τύπου

Συντάκτης:
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά των μέσων ενημέρωσης προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι.

Ειδικότερα, έκανε λόγο για «βοθροκάναλα της διαπλοκής», ενώ αναφερόμενος στο περιστατικό με τον δημοσιογράφο που σημειώθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τον Δεκέμβριο, είπε πως «έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου».
Περίπου 45 μετανάστες εντοπίστηκαν στην παραλιακή περιοχή Βελά, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στα παράλια του Ιονίου πελάγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους μετανάστες εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Μικροένταση δημιουργήθηκε το πρωί της Πέμπτης λίγο πριν τις 10.00 στην πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά όταν ήρθαν περίπου 30 πρόσφυγες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, από την περιοχή του Ελαιώνα λέγοντας ότι δεν μας ταΐζουν εκεί που μένουμε.
Στο Παρίσι θα μεταβεί εκτάκτως την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπου θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, μετά και την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης διέταξε το πρωϊ της Τετάρτης την ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης στο βόρειο τομέα της χώρας καθώς και της Αεράμυνας στην περιοχή των νήσων Χίου και Οινουσσών.
Τέτοιες ημέρες, πριν περίπου 39 χρόνια, στις 2 - 4 Απριλίου του 1977, έγινε το πρώτο προσυνέδριο της Ν.Δ. στην Χαλκιδική, όπου και μπήκαν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός κόμματος αρχών και θέσεων.

Το 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Απριλίου αποτελεί ένα κομβικό σημείο για την πορεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Ν.

Την εκτίμηση ότι «οι λάτρεις της μιζέριας αντιμετώπισαν την πρόταση για το "θερινό Νταβός" πολύ βιαστικά, με επικριτικό και ειρωνικό τρόπο» εξέφρασε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, το βράδυ της Τετάρτης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.