Ελλάδα
Εμβολιασμοί προσφυγόπουλων από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία
Συντάκτης: Eidisis.grΠειραιάς: Οι πρόσφυγες δέχονται να μεταφερθούν μόνο στον Σκαραμαγκά
Συντάκτης: Eidisis.grΤην άρνηση των προσφύγων και των μεταναστών να μπουν σε λεωφορεία με προορισμό δομές σε άλλες περιοχές της χώρας, κυρίως εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί αντίσκηνα (όπως συνέβη χθες στη πύλη Ε2 όπου δεν επιβιβάστηκε κανείς με προορισμό τη Μαλακάσα και τα Οινόφυτα) και τη μετακίνηση προσφύγων προς το λιμάνι από άλλα σημεία πχ από το Ελληνικό, ελπίζοντας να μπουν σε λεωφορεία με προορισμό την δομή φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά.
Μειωμένες οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία στα νησιά
Συντάκτης: Eidisis.grΕκπαιδευτές οδήγησης απέκλεισαν το υπουργείο Μεταφορών
Συντάκτης: Eidisis.grΣτον αποκλεισμό του υπουργείου Μεταφορών προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι εκπαιδευτές οδήγησης, που διαμαρτύρονται λόγω της κατάργησης με νόμο (για το ενιαίο μισθολόγιο), των σχετικών επιδομάτων που λάμβαναν.
Μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης κ.
Επανάληψη του σκηνικού του περασμένου καλοκαιριού, διαπιστώνει η Νέα Δημοκρατία
Συντάκτης: Eidisis.grΤο…«φάντασμα» του 2015 πλανάται κατά την αξιωματική αντιπολίτευση πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου και ταυτόχρονα διαπιστώνει επανάληψη του σκηνικού του περασμένου καλοκαιριού, πριν η κυβέρνηση υπογράψει το σκληρό τρίτο μνημόνιο.
Ευάγγελος Βενιζέλος: Να πάψουμε να διαπραγματευόμαστε ως ηττημένη χώρα
Συντάκτης: Eidisis.grΑναβάλλεται η συζήτηση στη Βουλή για την εξεταστική για τα δάνεια
Συντάκτης: Eidisis.grΕλλείψεις στη φύλαξη των ελληνικών συνόρων είδε το Κολέγιο Επιτρόπων
Συντάκτης: Eidisis.grΨυχραιμία από όλες τις πλευρές ζητά ο Πιέρ Μοσκοβισί
Συντάκτης: Eidisis.grΝα διατηρήσουν την ψυχραιμία τους ζητεί από όλες τις πλευρές ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι θα εισάγει προς ψήφιση στη Βουλή το φορολογικό και το ασφαλιστικό, ενώ δεν έχει κλείσει η συμφωνία με τους θεσμούς.