Ελλάδα
Ειδομένη: Σύνορα ερμητικά κλειστά για 3η ημέρα - Στη λάσπη οι σκηνές των προσφύγων
Συντάκτης: Eidisis.grΑδειασε η πλατεία Βικτωρίας, στα γύρω στενά πρόσφυγες - μετανάστες
Συντάκτης: Eidisis.grΛίγα 24ωρα μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στην πλατεία Βικτωρίας και την μεταφορά των προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας, συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και καλλωπισμού των παρτεριών, ενώ την Τρίτη φύτεψαν στα παρτέρια γκαζόν και φυτά.
Κινητοποίηση κατά του αποκλεισμού του βαλκανικού διαδρόμου
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαδηλώσεις στην Βρετανία, την Αυστρία, την Σλοβενία, την Κροατία, την Πολωνία, την Ολλανδία, την Δανία, την Γαλλία, την Δανία, την Ελβετία, την Κύπρο, την Ελλάδα και τον Λίβανο θα πραγματοποιηθούν στις 19 Μάρτη από 13 χώρες.
Στην Αθήνα για πρόσφυγες και ΝΑΤΟ η Βικτώρια Νούλαντ
Συντάκτης: Eidisis.grΑδειασε η πλατεία Βικτωρίας, στα γύρω στενά πρόσφυγες και μετανάστες
Συντάκτης: Eidisis.grΛίγα 24ωρα μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στην πλατεία Βικτωρίας και την μεταφορά των προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας, συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και καλλωπισμού των παρτεριών, ενώ την Τρίτη φύτεψαν στα παρτέρια γκαζόν και φυτά.
Κοζάνη: Θεατρικό παιχνίδι με προσφυγόπουλα από το ΔΗΠΕΘΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΕπιδείνωση του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες
Συντάκτης: Eidisis.grΕιδικότερα, στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες.
Στο λιμάνι του Πειραιά το «Αριάδνη» με 529 μετανάστες και πρόσφυγες
Συντάκτης: Eidisis.grΜητσοτάκης: Βάλαμε χαμηλά τον πήχη, ο Τσίπρας πέρασε από κάτω
Συντάκτης: Eidisis.grΤα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης του Πρωθυπουργού στην Ευρώπη για το προσφυγικό επέκρινε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega, συγκρίνοντας τη συμφωνία στη Σύνοδο ΕΕ - Τουρκίας με τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, σχολίασε: «Βάλαμε χαμηλά τον πήχη και μέχρι στιγμής ο πρωθυπουργός έχει περάσει από κάτω».