Ελλάδα
Ευθύνες σε πέντε αστυνομικούς για την επίθεση στον Γ. Κουμουτσάκο
Συντάκτης: Eidisis.grΕυθύνες σε πέντε αστυνομικούς, μεταξύ αυτών και ο συνοδός – φρουρός του Γ. Κουμουτσάκου – επιρρίπτει το πόρισμα της διοικητικής εξέτασης που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής από χρυσαυγίτες στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ποντιακών συλλόγων.
Στο «κόκκινο» οι σχέσεις Τσίπρα - Μητσοτάκη με αφορμή το προσφυγικό
Συντάκτης: Eidisis.grΣε νέο πλαίσιο εισέρχονται οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, αν και εξ αρχής υπήρχε κλίμα καχυποψίας μεταξύ των δύο. Από χθες η απόσταση μεταξύ του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού μεγάλωσε, καθώς, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, περίσσεψαν οι επιθετικές δηλώσεις.
Ψαλίδι έως 50% στις νέες συντάξεις ζητά το κουαρτέτο
Συντάκτης: Eidisis.grΚείμενο της Ρούπα για την απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Πόλα Ρούπα αναφέρει ότι η απόπειρα απόδρασης δεν έγινε μόνο για τον σύντροφό της, αλλά και για άλλους κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού, γι' αυτό όπως τονίζει «ναύλωσε μεγάλο ελικόπτερο».
Ρέθυμνο: Ενταση και επεισόδια με τρεις υπουργούς και αγρότες
Συντάκτης: Eidisis.grΣτο περιθώριο συζήτησης για το νέο ΕΣΠΑ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των υπουργών Ανάπτυξης Γιώργου Σταθάκη, Υγείας Ανδρέα Ξανθού και υφυπουργού Ανάπτυξης αρμόδιου για θέματα ΕΣΠΑ Αλέξη Χαρίτση
Ακόμη 1.300 πρόσφυγες φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά
Συντάκτης: Eidisis.grΣυγκεκριμένα στις 8 το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει το «Βlue star 1» με 795 άτομα.
Ειδομένη: Απροστάτευτοι από τις βροχές οι 13.000 πρόσφυγες
Συντάκτης: Eidisis.grΟι πρόσφυγες προσπαθούσαν να προφυλαχθούν από τη βροχή, χρησιμοποιώντας ακόμη και σακούλες σκουπιδιών, καθώς ελάχιστοι είναι αυτοί που διαθέτουν αδιάβροχα.
Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το απόγευμα.
Στη Σμύρνη ο Τσίπρας - Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το προσφυγικό
Συντάκτης: Eidisis.grΣύνοδος Κορυφής: Αναβολή των κρίσιμων αποφάσεων για τις 17-18 Μαρτίου - Η σκληρή διαπραγματευτική τακτική της Άγκυρας εγκλώβισε τους Ευρωπαίους
Συντάκτης: Eidisis.grΕγκλωβισμένοι στις αντιφάσεις και στις αντιθέσεις τους, οι Ευρωπαίοι προχώρησαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τρίτης σε μία αμφιλεγόμενη κατ’ αρχήν συμφωνία με την Τουρκία, βασικό στοιχείο της οποίας είναι η επαναπροώθηση όλων των παρανόμων μεταναστών που φθάνουν από τη χώρα αυτή στην Ελλάδα – είτε αυτοί είναι Σύροι, είτε από άλλες χώρες όπως το Αφγανιστάν ή το Ιράκ.