espa pkm

Σάββατο, 30 Μαΐου 2026, 2:05:36 μμ

Ελλάδα

Απομακρύνθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Μ. Σφακιανάκης.

Πηγή: Το Βήμα
Απομακρύνθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Μ. Σφακιανάκης.

Πηγή: Το Βήμα
«Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν», ανέφερε σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Η δήλωση - βόμβα του κ.
Αν η κυβέρνηση κινηθεί σε κάποια θέματα στην σωστή κατεύθυνση, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να την στηρίξουμε, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην κοπή της πίττας της κομματικής οργάνωσης των Βρυξελλών.

Το σχόλιο του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και οι αντιδράσεις που προκάλεσε απασχολούν τα γερμανικά ΜΜΕ, με δημοσιεύματα στις ηλεκτρονικές σελίδες τους.

«Οι Έλληνες εξοργισμένοι μετά την προσβολή στον Σόιμπλε», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Die Welt, η οποία σημειώνει ότι «ένας Έλληνας κωμικός μπήκε στο στόχαστρο διότι εκφράστηκε κακόγουστα για την παραπληγία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε» και παραθέτει τόσο την επίμαχη δήλωση του κ.

Για κενά στα σχολεία που ξεπερνούν τις 3.000 και θα παραμείνουν ώς το τέλος του χρόνου κάνουν λόγο συνδικαλιστικές οργανώσεις των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που σήμερα, Τετάρτη, είχαν συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη.

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 22:50

Δράσεις για τα παιδιά από το «Χαμόγελο» στο Αιγαίο

Συντάκτης:
Την έναρξη σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών για την προστασία των παιδιών στη Λέσβο ανακοίνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.
Η ΔΕΗ προσώρησε στην επανασύνδεση της παροχής και σε ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών του ανέργου με τα εννέα παιδιά στον οποίο προηγουμένως το είχε κόψει. Όπως αναφέρει η εταιρεία, του έδωσε περιθώριο δύο μηνών προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να τύχει της αναγκαίας προστασίας, καθώς στο μηχανογραφικό σύστημά της δεν υπήρχαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος ήταν ενταγμένος στους ευάλωτους πελάτες.

Κάλεσμα για διάλογο απηύθυνε εκ νέου στους αγρότες ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά την ολοκλήρωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη.

Ο κ. Κατρούγκαλος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει καλέσει σε διάλογο τους αγρότες.

Την ταμπέλα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ σκαρφάλωσαν και ξήλωσαν από τον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται στο Μεσολόγγι αγρότες της περιοχής.

Διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί δεν τους επετράπη να μπουν στα γραφεία ώστε να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.