Ελλάδα
Θεοδωράκης: Περιορίστε το κομματικό κράτος για το ασφαλιστικό
Συντάκτης: Eidisis.grΠρόταση προς όλα τα κόμματα εξουσίας και κυρίως προς την κυβέρνηση να περιορίσουν το κομματικό τους κράτος για το ασφαλιστικό κατέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό.
Γεννηματά: Πάρτε πίσω τώρα το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό
Συντάκτης: Eidisis.gr«Δεν συναινούμε, δεν αποδεχόμαστε το κυβερνητικό σχέδιο» για το Ασφαλιστικό, σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, λέγοντας στην κυβέρνηση: «Πάρτε το πίσω τώρα». Η κ, Γεννηματά έστρεψε τα πυρά της τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στη ΝΔ.
Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνει τη βρώμικη δουλειά στο ασφαλιστικό
Συντάκτης: Eidisis.grΌλη η επιστολή Γιούνκερ για τη διαχείριση του Μεταναστευτικού
Συντάκτης: Eidisis.grΠρος την Πρώτη Πανορθόδοξη Σύνοδο μετά το Σχίσμα του 1053
Συντάκτης: Eidisis.grΜητσοτάκης: Το ασφαλιστικό ήταν βιώσιμο έως το 2060, μετά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ
Συντάκτης: Eidisis.grΚαμμένος: Προτείνω φόρο επί τραπεζικών συναλλαγών για μείωση εισφορών αγροτών
Συντάκτης: Eidisis.grΕπαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ κατά του ασφαλιστικού
Συντάκτης: Eidisis.grΤην πραγματοποίηση 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών με την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, αποφάσισε ομόφωνα η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Η ομοσπονδία αποφάσισε, επίσης, συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ της 4ης Φεβρουαρίου και στο Παναττικό Συλλαλητήριο στις 3 Φεβρουαρίου.
Στο ΣτΕ προσέφυγαν οι οινοπαραγωγοί κατά του ΕΦΚ στο κρασί
Συντάκτης: Eidisis.grΣτο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι απασχολούμενοι στον χώρο του οίνου και ζητούν με προσωρινή διαταγή και απόφαση αναστολής, να «παγώσει», αλλά και να ακυρωθεί η επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) που επιβλήθηκε στο κρασί.