Ελλάδα
Αυτοί είναι οι τρεις χρηματοδότες των δύο τόνων ηρωίνης
Συντάκτης: Eidisis.grH κόντρα Γεωργιάδη - Λαζόπουλου βάζει φωτιές στο προεκλογικό σκηνικό της Νέας Δημοκρατίας
Συντάκτης: Eidisis.grΤόσο έντονη μάλιστα, που μόλις τα πληροφορήθηκε διαμήνυσε πως θα πάει έξω θα πάει έξω από το θέατρο Βέμπο,, όπου γυρίζεται η εκπομπή του Λαζόπουλου, και θα ζητήσει από τον γνωστό κωμικό να παρέμβει στην εκπομπή του.
Κόντρα Γεωργιάδη - Λαζόπουλου την ώρα του «Αλ Τσαντίρι»
Συντάκτης: Eidisis.grΤόσο έντονη μάλιστα, που μόλις τα πληροφορήθηκε διαμήνυσε πως θα πάει έξω θα πάει έξω από το θέατρο Βέμπο,, όπου γυρίζεται η εκπομπή του Λαζόπουλου, και θα ζητήσει από τον γνωστό κωμικό να παρέμβει στην εκπομπή του.
Παρασκευόπουλος: Δεν απορρίπτουμε την τεκνοθεσία στο Σύμφωνο Συμβίωσης
Συντάκτης: Eidisis.gr«Το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης δεν αφορά την τεκνοθέσια. Αυτό δεν σημαίνει ότι η πολιτεία εκφράστηκε και την αποδοκιμάζει. Είναι ένα θέμα που εξετάζουμε, όπως και αυτό που αφορά την ταυτότητα του φύλλου, και τάχιστα θα έρθουν στη Βουλή όταν εξεταστούν» δήλωσε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, κλείνοντας τη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης, στην οποία σήμερα είχαν κληθεί να καταθέσουν τις απόψεις τους συνδικαλιστικοί φορείς.
Συλλαλητήρια της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ κόντρα στο πολυνομοσχέδιο
Συντάκτης: Eidisis.grΗ συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια και στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Συμφωνία Μουζάλα με δημάρχους - Στο γήπεδο του χόκεϊ οι πρόσφυγες για περίοδο τριών μηνών
Συντάκτης: Eidisis.grΣτις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις του γηπέδου χόκεϊ, στο Ελληνικό, θα παραμείνουν για τρεις μήνες οι πρόσφυγες, όπως συμφώνησαν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας με τους δημάρχους Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου, στην τρίτη κατά σειρά συνάντηση που είχε μαζί τους.
Τσίπρας στον Πολ Μέισον: Αν έλεγα «όχι», θα γινόμουν ήρωας για μια βραδιά
Συντάκτης: Eidisis.grΒουλή - Προαπαιτούμενα: Ψηφίστηκε με 153 «ναι» το νομοσχέδιο
Συντάκτης: Eidisis.grΣτο επίκεντρο της κριτικής βρίσκονται τα κόκκινα δάνεια με την αντιπολίτευση να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις προωθούμενες διατάξεις ανοίγει η πόρτα στα «κοράκια της αγοράς» να εισβάλλουν στο χώρο.