espa pkm

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026, 10:23:06 πμ

Ελλάδα

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 23:50

Εμπρησμός με γκαζάκια στη ΔΟΥ Ξάνθης

Συντάκτης:

Τα ξημερώματα του Σαββάτου εξερράγησαν τέσσερα γκαζάκια, που τοποθέτησαν άγνωστοι μπροστά από την πόρτα της εφορίας Ξάνθης.

Ειδοποιήθηκαν άμεσα από περιοίκους η αστυνομία και η πυροσβεστική χωρίς να υπάρξει εξάπλωση της πυρκαγιάς στο εσωτερικό του κτιρίου.

Στην Ειδομένη βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Στον καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί δίπλα στη ουδέτερη ζώνη ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, βρίσκονται περίπου 4.500 πρόσφυγες.
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 18:50

Φώφη Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός

Συντάκτης:

Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ, ανέφερε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας το Σάββατο στη συνεδρίαση του ενιαίου πολιτικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ (Πολιτικό Συμβούλιο, Κοινοβουλευτική Ομάδα και οι δύο ευρωβουλευτές του κόμματος), δίνοντας αρνητική απάντηση και στην πρόσκληση που απηύθυνε χθες από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός για ενότητα στα μείζονα θέματα.

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με θέμα το προσφυγικό θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες πληροφορίες έχει προγραμματιστεί για τις 17:00, θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Στην Ειδομένη βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Στον καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί δίπλα στη ουδέτερη ζώνη ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, βρίσκονται περίπου 4.500 πρόσφυγες.
Δεν τίθεται θέμα αστάθειας της κυβέρνησης, είναι το μήνυμα που εκπέμπει το Μέγαρο Μαξίμου μετά την απώλεια δύο εδρών για τον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην ψηφοφορία της Πέμπτης για τα προαπαιτούμενα.
Για συντονισμένη προσπάθεια να εντοπιστούν ατοπήματα στη νομοπαρασκευαστική δραστηριότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το υπουργείο. Σε σχέση με δημοσίευμα εφημερίδας του Σαββάτου, ότι παρακάμπτεται η Δικαιοσύνη στη διαδικασία με το βραχιολάκι που αφορά και τον κρατούμενο Νίκο Ρωμανό τονίζεται ότι το Συμβούλιο Φυλακών που κρίνει το θέμα έχει επικεφαλής εισαγγελικό λειτουργό.
Η Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης της Βουλής θα συνεδριάσει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου με θέμα ημερήσιας διάταξης την ακρόαση από τα μέλη της των προτεινομένων, από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ.

Μετά από ένα δίμηνο έντονης και εσωστρεφούς εσωκομματικής προεκλογικής διαδικασίας, και χωρίς να γίνει πολιτικός διάλογος, αλλά παράλληλοι μονόλογοι, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης για την εκλογή του νέου της αρχηγού.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 12:50

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Συντάκτης:

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην είσοδο της διώροφης οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το Mega, άγνωστοι πέταξαν εύφλεκτο υλικό με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης ζημιές.