Ελλάδα
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 21:50
Συνάντηση του Νίκου Παππά με τον Αμερικανό πρέσβη
Συντάκτης: Eidisis.grΜε τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα, Ντέιβιντ Πιρς, συναντήθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο άνδρες συζήτησαν τις εξελίξεις σε σχέση με το προσφυγικό ζήτημα και το οικονομικό πρόγραμμα.
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 20:50
Κομισιόν: Προς υλοποίηση των αποφάσεων για Τουρκία, προσφυγικό
Συντάκτης: Eidisis.gr«Υπάρχει κίνηση, η διαδικασία έχει ξεκινήσει» δήλωσε σήμερα, Παρασκευή, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, αναφορικά με το θέμα της συνεργασίας με την Τουρκία στη αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 20:50
Χωρίς τον υπουργό Υγείας οι αποφάσεις για εργαστήρια μαγνητικών τομογράφων
Συντάκτης: Eidisis.grΧωρίς την υπογραφή του υπουργού Υγείας δημοσιεύθηκε - ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά - στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση που άπτεται θέμα δημόσιας υγείας.
Πρόκειται για την υπουργική απόφαση για την «αδειοδότηση εργαστηρίων μαγνητικών τομογράφων - απαιτήσεις ακτινοπροστασίας από μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες, κατά τη χρήση συστήματος ιατρικής απεικόνισης μαγνητικού συντονισμού», η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2488 με ημερομηνία 18 Νοεμβρίου 2015.
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 20:50
«Ουδέποτε επιβεβαιώθηκε παρουσία του Αμπούντ στην Ελλάδα»
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαψεύδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την πληροφορία που μετέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας κ. Μπερνάρ Καζνέβ ότι ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι Αμπντελχαμίντ Αμπούντ διήλθε από την Ελλάδα.
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 20:50
Πατούλης προς κυβέρνηση: Έρχονται κινητοποιήσεις στους δήμους
Συντάκτης: Eidisis.grΤο ενδεχόμενο δυναμικών κινητοποιήσεων στους δήμους τον Δεκέμβριο άφησε ανοιχτό ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Πατούλης, εφόσον η κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε απόδοση των νομοθετημένων πόρων προς τους ΟΤΑ.
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 20:00
Προς αναθεώρηση η Σένγκεν - Ενισχυμένους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ αποφάσισαν οι «28» ΥΠΕΣ
Συντάκτης: Eidisis.grΣυζήτηση για καλύτερη προστασία των εξωτερικών συνόρων, την συλλογή στοιχείων για αεροπορικές μετακίνησεις και το εμπόριο όπλων όπως και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας θα έχουν οι υπουργοί Εσωτερικών των «28» στην έκτακτη συνεδρίασή τους στις Βρυξέλλες στον απόηχο των επιθέσεων στο Παρίσι.
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 19:50
Από τη Δευτέρα αιτήσεις για τη δράση «Ενίσχυση ρευστότητας και απασχόλησης»
Συντάκτης: Eidisis.grΞεκινά τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στη δράση «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης», με την οποία πέφτει η αυλαία των προγραμμάτων ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-13.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του ΟΑΕΔ την αίτηση υπαγωγής τους στο πρόγραμμα από:
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του ΟΑΕΔ την αίτηση υπαγωγής τους στο πρόγραμμα από:
Στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προσήλθε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με όσα έχει καταγγείλει περί απειλών κατά της ζωής του και της οικογένειάς του.
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 19:50
Κομισιόν: Προς υλοποίηση των αποφάσεων για την Τουρκία για το προσφυγικό
Συντάκτης: Eidisis.gr«Υπάρχει κίνηση, η διαδικασία έχει ξεκινήσει» δήλωσε σήμερα, Παρασκευή, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, αναφορικά με το θέμα της συνεργασίας με την Τουρκία στη αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 19:50
Ενδεχόμενη αναστολή της εφαρμογής του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
Συντάκτης: Eidisis.grΤο ενδεχόμενο να εξετάσει την αναστολή της έναρξης ισχύος του νόμου, που θέτει σε εφαρμογή τον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, άφησε ανοικτό στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας (Ν.