Ελλάδα
Μεϊμαράκης: Ο κ. Τσίπρας να ζητήσει να γίνουν στην Τουρκία τα hotspot
Συντάκτης: Eidisis.gr«Εκπτώσεις στα εθνικά θέματα δεν πρόκειται να αποδεχθούμε», είναι το μήνυμα που έστειλε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για το ταξίδι του στην Τουρκία, ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Πάλας».
Υπόθεση ΤΤ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης 8 κατηγορουμένων
Συντάκτης: Eidisis.grΕπίκαιρη ερώτηση προς Τσίπρα για τις καταγγελίες Πανούση
Συντάκτης: Eidisis.grΕπίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με ενδεχόμενη διασύνδεση κυβερνητικών στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ με καταδικασμένους για τρομοκρατία και άλλα εγκλήματα, υπέβαλε με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Ακύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας την ΚΥΑ για τον αιγιαλό
Συντάκτης: Eidisis.grΜήνυμα Φίλη για την 42η επέτειο του Πολυτεχνείου
Συντάκτης: Eidisis.grΕπέτειος Πολυτεχνείου: Πρόταση η πορεία να γίνει στη γαλλική πρεσβεία
Συντάκτης: Eidisis.grΠολεοδομικές λύσεις για τη «μετάλλαξη» των ευρωπαϊκών πόλεων
Συντάκτης: Eidisis.grΤα μηνύματα των κομμάτων για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου
Συντάκτης: Eidisis.grΒουλή: Μειωμένος προϋπολογισμός λόγω περικοπής της βουλευτικής αποζημίωσης
Συντάκτης: Eidisis.grΠρος αποχώρηση από την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ ο Θ. Μπαλασόπουλος
Συντάκτης: Eidisis.grΑλλαγή σκυτάλης, μετά από 14 χρόνια, στην ηγεσία της μεγαλύτερης συνδικαλιστικής παράταξης της ΠΟΕ - ΟΤΑ. Ο Θέμης Μπαλασόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αποχώρησε από τη θέση του γραμματέα της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους ΟΤΑ» (πρώην ΠΑΣΚΕ) και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Τράκα, μετά από ομόφωνη απόφαση της διευρυμένης Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής της παράταξης.