Ελλάδα
Δυσαρέσκεια στο Ποτάμι για τα ποσοστά, προς συνέδριο τον Δεκέμβριο
Συντάκτης: Eidisis.grΣύμφωνα με τα Νέα τα κομματικά όργανα συγκαλούνται την Τετάρτη, ενώ το συνέδριο δρομολογείται για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου.
Οι τσικουδιές εξηγούν την εκτίναξη των ποσοστών της ΝΔ στα Ζωνιανά
Συντάκτης: Eidisis.grΤο κόστος για τα «κεράσματα με τσικουδιά και μεζέδες» εμφανίζεται να είναι ο λόγος του ξαφνικού εντυπωσιακού θριάμβου της Νέας Δημοκρατίας στα Ζωνιανά. Στο πολυσυζητημένο χωριό της Κρήτης η ΝΔ, αντίθετα με ό,τι συνέβη στις περισσότερες κάλπες της χώρας, διπλασίασε ούτε λίγο ούτε πολύ τα ποσοστά της σε σχέση με την αναμέτρηση του περασμένου Ιανουαρίου και πλησίασε το 50%! Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε μείωση της τάξης του 7% και η Χρυσή Αυγή σχεδόν τριπλασίασε το μικρό, πάντως, ποσοστό της.
Ολιγομελές σχήμα 25 - 27 υπουργών είναι το σχέδιο για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης
Συντάκτης: Eidisis.grΠάτρα: Πόρισμα και καταθέσεις θα φωτίσουν τα αίτια της τραγωδίας
Συντάκτης: Eidisis.grΗ ΕΕ σκέφτεται να αναλάβει τη φύλαξη των ελληνικών συνόρων
Συντάκτης: Eidisis.grΔιόλου ανέφελη δεν θα είναι η πρώτη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, μετά την επανεκλογή του ως Πρωθυπουργού, στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις παρασκηνιακές συνομιλίες, οι Ευρωπαίοι αναμένεται να πιέσουν την Αθήνα στο ζήτημα της αυστηρότερης και καλύτερης φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ κατά την έκτακτη, άτυπη Σύνοδο Κορυφής συνάντηση το βράδυ της Τετάρτης.
Τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια των ψηφοφόρων
Συντάκτης: Eidisis.grΠοια ντόμινο κρίνουν την σύνθεση της κυβέρνησης
Συντάκτης: Eidisis.grΣε ποιες περιφέρειες τα κόμματα είχαν κέρδη και σε ψήφους και σε ποσοστά
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Π. Τατούλης ζητά να κηρυχθεί η Σκάλα Λακωνίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
Συντάκτης: Eidisis.grΟ κ. Τατούλης αφού επισκέφθηκε την πληγείσα περιοχή, ζητά επίσης την αποστολή λυόμενων κατοικιών για τους άστεγους και οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση κτιρίων και επιχειρήσεων, καθώς και την άμεση καταγραφή από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) του κατεστραμμένου φυτικού κεφαλαίου και των αγροτικών υποδομών.