espa pkm

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, 3:29:21 μμ

Ελλάδα

Και νέα επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας οργανώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους και την καταστολή των μονίμων εστιών συγκέντρωσης τοξικομανών.
Να μην εφαρμόσουν τα Πανεπιστήμια την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ουσιαστικά ακύρωσε το περυσινό νομοθετικό πλαίσιο για την διαδικασία των μετεγγραφών ζητάει ο υπουργός Παιδείας κ. Αρ. Μπαλτάς.
Το μήνυμα, ότι η πορεία της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο, τον επικεφαλής του γραφείου της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Αθήνα, Πάνο Καρβούνη.

Για την κατάσταση του υγειονομικού Συστήματος της χώρας ενημερώθηκε, σήμερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από το προεδρείο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι θα κάνει τις αναγκαίες παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του συστήματος υγείας και της ανάταξης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ανω Λιοσίων, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Ως μέλη της σπείρας, συνελήφθησαν στα Ανω Λιόσια δύο Ρομά, ηλικίας 16 και 19 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους.
Εξι χιλιάδες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού μέχρι το τέλος του 2015 εξήγγειλαν ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και οι αναπληρωτές υπουργοί Υγείας κ. Αντρέας Ξανθός και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιώργος Κατρούγκαλος το πρωί της Τετάρτης.
Και νέα επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας οργανώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους και την καταστολή των μονίμων εστιών συγκέντρωσης τοξικομανών.

Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού του εξωτερικού τοίχου της Βουλής από συνθήματα αντιεξουσιαστών κατά τη πορεία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μ. Τρίτης για τους απεργούς πείνας, ο δήμος Αθηναίων απομάκρυνε τους κάδους περιμετρικά από το Πολυτεχνείο.


Επίσκεψη στη Μόσχα στις 8 και 9 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατόπιν προσκλήσεως του ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού «οι συνομιλίες του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλ.
Η Γερμανία δεν έχει λόγο να πιστεύει ότι η Αθήνα έχει αμβλύνει τη στάση της ως προς τις κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά της Ρωσίας για την ουκρανική κρίση, δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.