Ελλάδα
Η δημόσια έκκληση της Εύης Στατήρη:
«Εδώ και 33 μέρες βρίσκομαι στην φυλακή χωρίς να μπορώ να καταλάβω το «γιατί». Το μοναδικό στοιχείο «ενοχής» μου είναι η προσωπική μου σχέση με τον Γεράσιμο Τσάκαλο.
«Εδώ και 33 μέρες βρίσκομαι στην φυλακή χωρίς να μπορώ να καταλάβω το «γιατί». Το μοναδικό στοιχείο «ενοχής» μου είναι η προσωπική μου σχέση με τον Γεράσιμο Τσάκαλο.
Κάτω από το όριο των 36 μέτρων βρίσκεται πλέον η στάθμη του νερού της λίμνης Κερκίνης (στα 35,7 μέτρα) και παρουσιάζει καθοδική τάση.
«Όπως φαίνεται η πτώση της στάθμης του νερού στη λίμνη θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.
«Όπως φαίνεται η πτώση της στάθμης του νερού στη λίμνη θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 14:50
Αριστείδης Μπαλτάς: Συμφωνώ με τον Γιάννη Πανούση
Συντάκτης: Eidisis.grΣυμφωνεί «στη γενική κατεύθυνση» ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς με τον Γιάννη Πανούση σχετικά με όσα αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα Τα Νέα.
«Στη γενική του κατεύθυνση συμφωνώ πολύ.
«Στη γενική του κατεύθυνση συμφωνώ πολύ.
Τη διαφωνία της με τα όσα έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στο άρθρο του που φιλοξενείται στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής με τίτλο «Νοείται Αριστερά του Τίποτα;» εξέφρασε και η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, η οποία μάλιστα τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη.
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 14:00
Συμπόσιο για την σχέση της επιστήμης και της τέχνης
Συντάκτης: Eidisis.grΣυμπόσιο με θέμα «Επιστήμη και Τέχνη - Η αποκωδικοποίηση της σχέσης τους μέσα από τη δημιουργία» διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την ευγενική χορηγία του Aegean College και την αρωγή του Ιδρύματος Ευγενίδου.
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 13:50
Αντιεξουσιαστές : Η πόρτα της Βουλής ήταν ανοιχτή, αν θέλαμε μπαίναμε
Συντάκτης: Eidisis.grΜετά την εισβολή στο προαύλιο της Βουλής και τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή τους η κίνηση, οι αντιεξουσιαστές-μέλη της Αναρχικής Ομάδας Ρουβίκωνας με ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως «την πόρτα της Βουλής την έκλεισαν μετά την άφιξη μας.
Προσπάθεια να μη συμπεριληφθούν οι διοικητικοί υπάλληλοι στις 4.500 προσλήψεις προσωπικού για τη στελέχωση των μονάδων υγείας, που εξήγγειλε το πρωί της Πέμπτης από το υπουργείο Υγείας ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, κάνει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 12:50
Θύμα bullying φέρεται να ήταν η 22χρονη μαθήτρια του ΟΑΕΔ στου Ρέντη
Συντάκτης: Eidisis.grΘύμα bullying φαίνεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ότι είχε πέσει η 22χρονη μαθήτρια, που τραυμάτισε το απόγευμα της Πέμπτης με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 12:50
Φίλης: Ατόπημα το άρθρο Πανούση, είναι υπουργός όχι σχολιαστής
Συντάκτης: Eidisis.grΑντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στα Νέα, ο οποίος με αφορμή την ένταση από τις κινητοποιήσεις υπέρ των απεργών πείνας, εξαπολύει βολές κατά ανθρώπων «χωρίς πρόσωπο» που εκδίδουν «πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης» και αφήνει αιχμές για τη στάση που θα πρέπει να έχει η κυβέρνηση.
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 12:50
Πανούσης: Αριστερή διακυβέρνηση δεν σημαίνει ανοχύρωτη χώρα
Συντάκτης: Eidisis.grΜε αφορμή την ένταση από τις κινητοποιήσεις υπέρ των απεργών πείνας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης εξαπολύει βολές κατά ανθρώπων «χωρίς πρόσωπο» που εκδίδουν «πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης».