espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 12:29:07 μμ

Ελλάδα

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 02:50

Από 15-17 Μαΐου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης:
Με τοποθετήσεις 50 και πλέον στελεχών ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Όπως ανακοίνωσε το προεδρείο, εγκρίνεται η εισήγηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως και η εισήγηση που έκανε για τη διεξαγωγή πολιτικού, προγραμματικού και αξιακού Συνεδρίου, αλλά και για την εκλογή νέου προέδρου από τη βάση.
Στην αναφορά Τσίπρα ενώπιον της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι κάποιοι στην ΕΕ επεξεργάζονται την ανατροπή της κυβέρνησης στέκεται το Ποτάμι, σχολιάζοντας την ομιλία του. «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να γίνει συγκεκριμένος γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό.
«Πραγματική απαλλαγή από τα μνημόνια σημαίνει κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων, όπως προβλέπει η πρόταση νόμου του ΚΚΕ και όχι ενίσχυσή τους με νέα λίστα μεταρρυθμίσεων» επισημαίνει το ΚΚΕ με σχόλιό του για την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 22:50

Αιχμηρή απάντηση Καμμένου στις δηλώσεις Σαμαρά

Συντάκτης:
Με μια αιχμηρή δήλωση απάντησε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος στις βολές τουπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά κατά της κυβέρνησης μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτιμώντας πως η συμφωνία με τους εταίρους «είναι νομικά στον αέρα» αφού δεν πέρασε από τη Βουλή, ενώ για τη διαπραγμάτευση τονίζει ότι «η σκληρότητα της κυβέρνησης εξαντλήθηκε στη μετονομασία της τρόικας σε "θεσμούς"».
Με τις αναμενόμενες ενστάσεις για την συμφωνία με τους πιστωτές, αλλά και με έντονη αμηχανία και πάντως με μία καθοριστικής σημασίας παρέμβαση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ι. Δραγασάκη, συνεχίζονται το απόγευμα του Σαββάτου οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Aπόλυτα σύμφωνος με τα προβλήματα των διοικητικών δικαστών δήλωσε ο υπουργός Ν.Παρασκευόπουλος, ο οποίος παρέστη στην ετήσια γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών. Τον κατάλογο των προβλημάτων παρουσίασε η πρόεδρος της Ένωσης, Ειρήνη Γιανναδάκη.
Τη διεξαγωγή συνεδρίου, τον Μάιο, για το μέλλον της ΔΗΜΑΡ, αλλά και την εκλογή νέας ηγεσίας εισηγήθηκε ο Φώτης Κουβέλης στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Ο ίδιος εξέφρασε τη βούλησή του να αποχωρήσει.