Ελλάδα
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 21:50
Διάλογο με τους εργαζόμενους της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ άρχισε ο Λαφαζάνης
Συντάκτης: Eidisis.grΕφ’ όλης της ύλης συνάντηση είχε τη Δευτέρα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης με τη διοίκηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανασυγκρότηση της ΔΕΗ ως δημόσιας επιχείρησης και την αποκατάσταση των εργασιακών δικαιωμάτων και εργασιακών σχέσεων στη ΔΕΗ.
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 21:50
Συναντήσεις του Θ. Δρίτσα με ναυτικούς, λιμενικούς και λιμενεργάτες
Συντάκτης: Eidisis.grΣειρά επαφών θα έχει την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Θεόδωρος Δρίτσας. Αρχικά στις 11.30 το πρωί θα παρευρεθεί στην κοπή πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ).
Την άμεση εκκίνηση της διαδικασίας καταγραφής των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες στην Ήπειρο ανακοίνωσε από την Άρτα ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, κ. Χρίστος Σπίρτζης.
Όπως τόνισε, τα προβλήματα εντοπίζονται σε οικισμούς, καλλιεργούμενες εκτάσεις, κτηνοτροφικές και μελισσοκομικές εκμεταλλεύσεις, οικογενειακές επιχειρήσεις, δημόσιες υποδομές και σε μνημεία.
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 21:50
Αιτωλοακαρνανία: Τρεις γυναίκες απεγκλωβίστηκαν από αποκλεισμένο χωριό
Συντάκτης: Eidisis.grΤρεις γυναίκες μεταφέρθηκαν από το χωριό Κλεπά Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο έχει αποκλειστεί λόγω κατολισθήσεων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στη Ναύπακτο με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού S-70 AEGEAN HAWK.
Η διάθεση του ελικοπτέρου έγινε μετά από αίτημα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.
Η διάθεση του ελικοπτέρου έγινε μετά από αίτημα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 21:50
Σύσκεψη Κοντονή με το προεδρείο της Διαρκούς Επιτροπής καταπολέμησης της βίας στα γήπεδα
Συντάκτης: Eidisis.grΣύσκεψη με τα μέλη του προεδρείου της Διαρκούς Επιτροπής καταπολέμησης της βίας είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος ενημερώθηκε για θέματα αρμοδιοτήτων της και τα προβλήματα στη λειτουργία της.
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 21:50
Bloomberg:Η Μέρκελ αποφεύγει την αντιπαράθεση με τον Τσίπρα
Συντάκτης: Eidisis.gr«Η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ θέλει να αποφύγει να συρθεί σε μία ευθεία αντιπαράθεση με τον έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα» και «είναι απίθανο να συμφωνήσει σε μία διμερή συνάντηση μαζί του στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής την επόμενη εβδομάδα», υποστηρίζει δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg, επικαλούμενο πληροφορίες από ανώνυμες γερμανικές κυβερνητικές πηγές.
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 20:50
Πρόταση των «Μύλων Λούλη» να αναλάβουν την αναστήλωση του γεφυριού στην Πλάκα
Συντάκτης: Eidisis.grΤο σύνολο ή μεγάλο μέρος του κόστους της ανακατασκευής του γεφυριού της Πλάκας, θέλει να χρηματοδοτήσει ο αλευροβιομήχανος κ. Λούλης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι πρόγονοι του κ.
Ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι πρόγονοι του κ.
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 20:50
ΣτΕ: Μπορούν να έχουν τατουάζ οι ένστολοι υπό προϋποθέσεις
Συντάκτης: Eidisis.grTo τατουάζ που μπορεί να έχουν οι ένστολοι δεν αποτελεί κριτήριο για την ένταξή τους στο σώμα.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας με άλλες τρεις αποφάσεις του έκρινε ότι οι ένστολοι μπορεί να έχουν τατουάζ αρκεί να μην είναι σε εμφανή σημεία του σώματος τους και η απεικόνιση τους να μην προκαλεί.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας με άλλες τρεις αποφάσεις του έκρινε ότι οι ένστολοι μπορεί να έχουν τατουάζ αρκεί να μην είναι σε εμφανή σημεία του σώματος τους και η απεικόνιση τους να μην προκαλεί.
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 19:50
«Μαλακώνει» ο καιρός την Τρίτη - Αρχισε η καταγραφή των ζημιών
Συντάκτης: Eidisis.grΒελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο, Τρίτη. Στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα παρατηρηθούν νεφώσεις, ενώ στα δυτικά και τα νησιά του νότιου και ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες.
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 19:50
Ετοιμος ο Γιούνκερ να ακούσει τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης
Συντάκτης: Eidisis.grΘετική ήταν η πρώτη αντίδραση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως προς τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, το περασμένο Σάββατο 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπός της, Μαργαρίτης Σχοινάς.