espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 9:21:55 πμ

Ελλάδα

Ο Πρωθυπουργός κάλεσε στην Κουμουνδούρου τον Σταύρο Θεοδωράκη την Δευτέρα το απόγευμα για να του προτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, να συμμετέχει στην κυβέρνηση. Ο αρχηγός του Ποταμιού αρνήθηκε να συμμετέχει σε κυβερνητικό σχήμα όπου θα συμπεριλαμβάνονται οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος.
Αρχίζουν να κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στην κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Βήματος ο κ.
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 11:50

Σε εξέλιξη η Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Συντάκτης:
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος θα ενημέρωσει την κοινοβουλευτική ομάδα για τις επαφές του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Οι διαδικασίες για τις πανελλαδικές εξετάσεις του καλοκαιριού συνεχίζονται κανονικά, καθώς οι εκλογικές διαδικασίες δεν επηρεάζουν την προετοιμασία μιας εκπαιδευτικής περιόδου που είναι από τις σημαντικότερες στην ζωή πολλών εκατοντάδων νέων.
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 10:50

Βροχερός παραμένει ο καιρός, εξασθένηση από το βράδυ

Συντάκτης:
Βροχερό θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού και σήμερα, Τρίτη, ενώ εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ. Οι σφοδρές βροχοπτώσεις που σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.
Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του στις βουλευτικές εκλογές, επισημαίνοντάς του ότι τον παρακολουθεί όλη η Ευρώπη.

«Η πρόκληση που αντιμετωπίζετε είναι ασφαλώς δύσκολη», ανέφερε ο ιταλός Πρωθυπουργός στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Σε μία «καμπάνια» φανατικών οπαδών κυρίως του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι σε ραδιοφωνικές εκπομπές ζητούσαν «μαζική ψήφο» στον Βασίλη Λεβέντη, αποδίδουν πολιτικοί παράγοντες αλλά και αναλυτές τα εντυπωσιακά ποσοστά άνω του 5% της Ένωσης Κεντρώων στη συμπρωτεύουσα.
Σε μία «καμπάνια» φανατικών οπαδών κυρίως του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι σε ραδιοφωνικές εκπομπές ζητούσαν «μαζική ψήφο» στον Βασίλη Λεβέντη, αποδίδουν πολιτικοί παράγοντες αλλά και αναλυτές τα εντυπωσιακά ποσοστά άνω του 5% της Ένωσης Κεντρώων στη συμπρωτεύουσα.
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 08:50

Το Μαξίμου είναι ένα καταθλιπτικό κτίριο

Συντάκτης:
Εκπλήξεις περίμεναν τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα με το που εγκαταστάθηκε στο Μεγάρου Μαξίμου. Δεν ήταν μόνον ότι παρέλαβε ουσιαστικά την κυβέρνηση από έναν...σύμβουλο του Αντ. Σαμαρά, τον Αθ. Μπούρα, ούτε που δεν βρέθηκε κανείς να του εξηγήσει πως λειτουργεί αυτό το κτίριο που αποτελεί εδώ και χρόνια το στρατηγείο της κυβέρνησης.