espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 6:52:33 μμ

Ελλάδα

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 08:50

Αγριο παρασκήνιο για τις ψήφους της μειονότητας

Συντάκτης:
Εντονο είναι το παρασκήνιο που εκτυλίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες στη Θράκη με έπαθλο τις ψήφους της μειονότητας. Κανένα πολιτικό κόμμα, ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι υπόσχεται κάτι διαφορετικό, δεν μοιάζει διατεθειμένο να μεταβάλει την πάγια τακτική της.
Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 08:50

Τι προσδοκούν τρεις Ελληνες του εξωτερικού

Συντάκτης:
Μαρία Βασιλάκου Αντιδήμαρχος της Βιέννης Αισθάνομαι ανησυχία για τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Δεν βλέπω πού έγκειται η πολυδιαφημιζόμενη ανάκαμψη. Βλέπω όμως όλο και περισσότερους ανθρώπους να πεινάνε, να μην έχουν φάρμακα και πρόσβαση στα ιατρεία.
Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 01:50

Τηλεματική και ηλεκτρονικό εισιτήριο σε 8 ΚΤΕΛ

Συντάκτης:
Οκτώ συγκοινωνιακοί φορείς της επαρχίας εντάχθηκαν στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» και θα χρηματοδοτηθούν με συνολικά 2,8 εκατ. ευρώ για την εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων τηλεματικής προκειμένου να βελτιωθεί η πληροφόρηση του κοινού και να επιτευχθεί η αυτόματη έκδοση εισιτηρίων.
Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα των εκλογών και με επιθέσεις σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στη Λιβαδιά ο γγ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας. «Την επόμενη μέρα, μια νέα κυβέρνηση -και όπως όλα δείχνουν, μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμη- θα συνεχίσει από κει που σταμάτησε η προηγούμενη» είπε, τονίζοντας ότι «ήδη από χτες έγινε ακόμα πιο φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει το πράσινο φως και από όλα τα μεγάλα συμφέροντα».
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος επισκέπτεται τα στρατεύματα της ειρηνευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο (KFOR), προειδοποίησε σήμερα τις αρχές του Κοσόβου ότι αποτελούν κίνδυνο οι ξένοι μαχητές, που επιστρέφουν στις χώρες τους από πεδία των μαχών στο Ιράκ και τη Συρία.
Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 01:50

Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΠαΣοΚ από τον Π. Καμμένο

Συντάκτης:

Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και «σε όλους όσοι γονάτισαν και πρόδωσαν τους ψηφοφόρους που τους ανέδειξαν και το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων», εξαπέλυσε από τη Ρόδο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 5,2 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία MRB, για λογαριασμό του Star Channel.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31,2% και η ΝΔ 26%.
Για «χονδροειδή παρερμηνεία των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας», κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, από το βήμα της συγκέντρωσης στην Ξάνθη, με την οποία έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία, ενώ δήλωσε πως το κόμμα του είναι έτοιμο να κάνει τη «μεγάλη έκπληξη» των εκλογών.
Παρακολουθείστε ζωντανά την τελευταία προεκλογική ομλία του Αντώνη Σαμαρά

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα απευθύνει εκ νέου προσκλητήριο στους αναποφάσιστους που παραμένουν σε υψηλά ποσοστά και θα επιχειρήσει να κερδίσει τη στήριξη όσο περισσότερων ψηφοφόρων του μετριοπαθούς κέντρου.
9  φωτογραφίες


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις 6,7 ποσοστιαίες μονάδες καταγράφουν την τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας τα συνολικά αποτελέσματα της δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για το Mega.