espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 8:50:23 μμ

Ελλάδα

Ειδοποίηση στις εισαγγελικές Αρχές πως δεν πρόκειται να προσέλθει για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με την υπόθεση Χαϊκάλη έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μία απόφαση που προκάλεσε την έκπληξη και τη δυσφορία των εισαγγελέων.
Ενώπιον του εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου προσήλθε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης, καθώς κλήθηκε να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις μετά τα όσα προέκυψαν από την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου.
«Θα ήταν εθνική αυτοκτονία η διεξαγωγή διαλόγου για το Κυπριακό υπό την απειλή κανονιοφόρων και την απειλή επιβολής των αξιώσεων του ισχυρού», υπογραμμίζει σε συνέντευξη του από τη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Δεκαεπτά υπουργικές και είκοσι πέντε βουλευτικές τροπολογίες υπερψηφίστηκαν τελικά το Σάββατο σε σύνολο 80 από τα κόμματα της συγκυβέρνησης στην Ολομέλεια της Βουλής, με αφορμή το επίσης ογκώδες νομοσχέδιο για τις ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις που επικαιροποιεί τον νόμο Τρίτση για τις εισφορές σε γη και χρήμα.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 09:50

Ερευνα ΔΝΤ για ευθύνες Τόμσεν!

Συντάκτης:
Στα λάθη, στις παραλείψεις, αλλά και στους πολιτικούς συμβιβασμούς του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας και άλλων χωρών, από το 2010 ως και σήμερα, εστιάζει έκθεση που συντάσσει αυτή την περίοδο το Ανεξάρτητο Γραφείο Αξιολόγησης (Independent Evaluation Office - ΙΕΟ).
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 08:50

Στο Ποτάμι «σκανάρουν» υποψηφίους

Συντάκτης:
Στο Ποτάμι προσπαθούν να κλείσουν τα ψηφοδέλτια και σκανάρουν υποψηφίους, αλλά φαίνεται δύσκολο να κατεβάσουν ψηφοδέλτια σε ολόκληρη τη χώρα επειδή ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θέλει να βιαστεί και να εντάξει σε αυτά πρόσωπα που μπορεί να εκθέσουν την προσπάθεια για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 08:50

Η Ελλάδα πνίγεται στη λάσπη και στην παρακμή

Συντάκτης:
Η υπερχρεωμένη και απολύτως εξαρτημένη από δανειστές και εταίρους Ελλάδα παλεύει, εν μέσω πλήθους οικονομικών και κοινωνικών εκκρεμοτήτων και σε συνθήκες παρακμιακής πόλωσης και ευτέλειας, να επιλύσει το κρισιμότερο διαρθρωτικό πρόβλημά της, που δεν είναι άλλο από αυτό της πολιτικής.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 08:50

Ελλάδα λασπωμένη και βαθιά διχασμένη

Συντάκτης:
Η υπερχρεωμένη και απολύτως εξαρτημένη από δανειστές και εταίρους Ελλάδα παλεύει, εν μέσω πλήθους οικονομικών και κοινωνικών εκκρεμοτήτων και σε συνθήκες παρακμιακής πόλωσης και ευτέλειας, να επιλύσει το κρισιμότερο διαρθρωτικό πρόβλημά της, που δεν είναι άλλο από αυτό της πολιτικής.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 08:50

Λασπομαχία χωρίς όρια, νάρκη στην ομαλότητα

Συντάκτης:
Σε έναν ολισθηρό δρόμο με απρόβλεπτες συνέπειες κινείται η πολιτική ζωή του τόπου σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Ενώ το ζητούμενο είναι η πολιτική ηρεμία, καθώς η προσοχή των πιστωτών είναι στραμμένη προς την Ελλάδα, τμήμα του πολιτικού συστήματος εξουσίας πρωταγωνιστεί σ.
Προσβάσεις στα κλειστά δωμάτια της εξουσίας είχε επί σειρά δεκαετιών ο Γιώργος Αποστολόπουλος, το πρόσωπο που φέρεται να προσέγγισε τον Παύλο Χαϊκάλη (σύμφωνα με τις καταγγελίες του ιδίου) με πρόθεση να τον δωροδοκήσει ώστε να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.