espa pkm

Κυριακή, 12 Απριλίου 2026, 4:47:06 μμ

Ελλάδα

Την πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος με την ιδιότητα του ευρωπαίου επιτρόπου αρμόδιου για θέματα Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων και θα συναντηθεί στις 14.00 με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ.
Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 21:50

Που θα νοσηλεύονται τα ύποπτα περιστατικά Εμπολα

Συντάκτης:
Τα Νοσοκομεία «Αμαλία Φλέμιγκ» και «Σωτηρία» θα υποδέχονται και θα νοσηλεύουν ύποπτα περιστατικά Εμπολα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Μάκη Βορίδη. Στην ίδια υπουργική απόφαση επισημαίνεται ότι σε περίπτωση ανάγκης και άλλα Νοσοκομεία με κατάλληλες υποδομές θα μπορούν να νοσηλεύσουν περιστατικά, μετά από απόφαση της αρμόδιας Εθνικής Επιτροπής Ιογενών Αιμορραγικών Πυρετών.
Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 21:50

Την Κέλλυ Αραούζου «υιοθέτησε» η GENESIS Pharma

Συντάκτης:
Την πρωταθλήτρια μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου «υιοθέτησε» η GENESIS Pharma στηρίζοντας την προετοιμασία της για συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016.

Η πρωταθλήτρια έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 21:50

Στην Κύπρο έφτασε την Πέμπτη ο Αντώνης Σαμαράς

Συντάκτης:
Στην Κύπρο έφτασε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για συντονισμό των ενεργειών Αθήνας και Λευκωσίας, απέναντι στις κλιμακούμενες τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.
Η συνέχιση της συνεργασίας με στόχο κυρίως την εξάρθρωση οργανωμένων κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το βασικό θέμα της συνάντησης που είχαν την Πέμπτη ο αρχηγός της τουρκικής Ακτοφυλακής κ.
Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 20:50

Μειώθηκαν στα 253 τα υπό κατάληψη σχολεία την Πέμπτη

Συντάκτης:
Μείωση των καταλήψεων στα σχολεία δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας. Όπως αναφέρουν πηγές από το κτίριο του Αμαρουσίου, 253 ήταν την Πέμπτη οι καταλήψεις σε όλη τη χώρα.

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 19:50

Τροπολογία για τα μισθολογικά των ενστόλων

Συντάκτης:
Με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα συναντήθηκε την Πέμπτη αντιπροσωπεία συνδικαλιστικών εκπροσώπων του ένστολου προσωπικού στα Σώματα Ασφαλείας για να ζητήσουν τη «διαδικασία αποκατάστασης των μισθολογικών αδικιών, μετά την προσφυγή και δικαίωσή μας από το Συμβούλιο της Επικρατείας».
Ψήφισμα διαμαρτυρίας κατά του ΟΑΣΑ για τις πρόσφατες αλλαγές στις λεωφορειακές γραμμές της Αθήνας εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού- Αργυρούπολης, με το οποίο ζητά την επαναφορά των προηγούμενων δρομολογίων.
Στους δρόμους κατεβαίνουν σήμερα, Πέμπτη, μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ για να συμμετάσχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στα Προπύλαια.

Καταδικάζει «κάθε ενέργεια υποκίνησης» των καταλήψεων ο Ανδρέας Λοβέρδος και ζητά να εντοπιστεί ο διαχειριστής της σελίδας στο facebook μέσω της οποίας διοργανώθηκαν οι κινητοποιήσεις στα σχολεία.

«Ο Έμπολα δεν αντιμετωπίζεται με προσευχές», λένε γιατροί και νοσηλευτές των δημόσιων νοσοκομείων, που καταγγέλλουν σοβαρά κενά στα μέτρα προετοιμασίας για τον επικίνδυνο ιό.

Σύμφωνα με τα σωματεία γιατρών και νοσηλευτών (ΕΙΝΑΠ και ΠΟΕΔΗΝ), οι σχετικές εγκύκλιοι του υπουργείου Υγείας μένουν ουσιαστικά στα χαρτιά, αφού δεν έχει εξασφαλιστεί η υλικοτεχνική υποδομή για την εφαρμογή τους.