espa pkm

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2026, 5:34:55 πμ

Ελλάδα

Μέσα σε κάτι περισσότερο από μία ώρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε τρεις σημαντικές κινήσεις ενόψει της επόμενης – και όχι μόνο – αγωνιστικής περιόδου. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προχώρησαν στην υπογραφή του συμβολαίου με τον Μαντί Καμαρά, ανακοίνωσαν την παραμονή του Στέφαν Σβαμπ για μία ακόμη σεζόν, αλλά και την επέκταση του συμβολαίου του Στέφανου Τζίμα μέχρι το 2028.

Νέα πρόστιμα ύψους 500 ευρώ, το καθένα, επέβαλε σήμερα η Δημοτική Αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης για εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων σε κεντρικά σημεία της πόλης και συγκεκριμένας στις οδούς Μητροπόλεως και Καρόλου Ντηλ.

Έντονο καταγράφεται ήδη το ενδιαφέρον των επικεφαλής των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) ΟΣΔΕ, για την απόκτηση του κλειδαρίθμου που θα τους επιτρέπει να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε, με στόχο να καταχωρούν σε αυτήν τις δηλώσεις παραγωγών ροδάκινων και νεκταρινιών που έχουν εμφανίσει προβλήματα παραμόρφωσης των καρπών τους, επισημαίνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων, Χρήστος Γιαννακάκης.

Σε φυλάκιση ενός έτους, με τριετή αναστολή, και χρηματική ποινή 300 ευρώ καταδικάστηκε ο 33χρονος που βούτηξε το κεφάλι μίας αδέσποτης γάτας σε ποτήρι με μπύρα. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για κακοποίηση ζώου συντροφιάς χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού.

Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, με μια 35χρονη να καταγγέλλει τον εν διαστάσει σύζυγό της ότι την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ενώ αυτή επέβαινε σε δίκυκλο και στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό.

Η σημασία του βιομεθανίου ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, οι δυνατότητες και οι προκλήσεις παραγωγής του στην Ελλάδα, είναι το θέμα της ημερίδας, «Καινοτόμες οδοί παραγωγής βιομεθανίου στην Ευρώπη», που πραγματοποίησε, στη Θεσσαλονίκη, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) και η “Βιοαέριο Λαγκαδά Α.

«Τέλος σε μια ατασθαλία πολλών δεκαετιών», έγραψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρόδρομος Νικηφορίδης

Οικόπεδο έκτασης 880 τ.μ του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Αγίου Δημητρίου στον άξονα της Δημητρίου Γούναρη, είχε μετατραπεί σε άτυπο, παράνομο πάρκινγκ με μπάρα.

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις σε οικίες, κοσμηματοπωλεία και καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λακωνία και Χαλκίδα, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Για την αποδόμηση της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, 18 Ιουνίου, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση ανδρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή ομάδων της ΟΠΚΕ, του Τμήματος Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε Αχαρνές, Άνω Λιόσια, Μέγαρα, Μαρκόπουλο Αττικής και Θεσσαλονίκη.

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 08:45

ΠΑΟΚ: Ήρθε για να υπογράψει ο Καμαρά

Συντάκτης:

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (19/6) ο Μαντί Καμαρά. 

Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα επρόκειτο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα (περίπου στις 15:00) ωστόσο αυτό συνέβη με σχεδόν οκτώ ώρες καθυστέρηση.

Παράταση στις προθεσμίες υποβολής των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης και των Δηλώσεων Οικονομικών Συμφερόντων προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε από τους συναρμόδιους υπουργούς στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για τα ανασφάλιστα οχήματα.