espa pkm

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2026, 4:51:19 πμ

Ελλάδα

Το κατώφλι του γραφείου της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να απολογηθούν, περνούν από το πρωί οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο κύκλωμα το οποίο, με «βιτρίνα» επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών μασάζ, εκμεταλλευόταν σεξουαλικά γυναίκες, επεκτείνοντας την εγκληματική δράση του και σε απάτες με εικονικά τροχαία ατυχήματα αλλά και δανεισμούς χρημάτων με τοκογλυφικούς όρους.

Ένα εξαήμερο με συζητήσεις και αφιερώματα στα θέματα του πολιτισμού και της ιστορίας αλλά και με αρκετή μουσική θα λάβει χώρα στις «Μέρες Γιορτών Βοϊου Πέλεκον 2024».

Αστυνομική έρευνα ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη μετά τις καταγγελίες μίας 32χρονης σε βάρος του πατέρα της, τον οποίο κατηγορεί για βιασμούς από όταν ήταν πέντε ετών.

Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την καταγγελία 32χρονης, για βιασμούς και κακοποιητική συμπεριφορά του 70χρονου πατέρα της.

Για ακόμα μια μέρα η κατάσταση στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης είναι πολύ δύσκολη, με τα αυτοκίνητα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Όπως φαίνεται και στην κεντρική εικόνα, μποτιλιάρισμα υπάρχει για πολλά χιλιόμετρα, με τους οδηγούς να χρειάζονται υπομονή προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Στον εισαγγελέα οδηγείται ένα άτομο που συνελήφθη για την πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση της Νιγρίτας Σερρών.
Η φωτιά ξέσπασε χθες το πρωί και λόγω των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή πήρε μεγάλες διαστάσεις προκαλώντας την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με περισσότερους από 100 πυροσβέστες ,29 οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και εναέρια μέσα(πυροσβεστικά αεροπλάνα κι ελικόπτερα).

Για βελτιωμένη εικόνα της πυρκαγιάς με διάσπαρτες εστίες κάνει λόγο η Πυροσβεστική Υπηρεσία σχετικά με την εξέλιξη της φωτιάς που εκδηλώθηκε το πρωί σε αγροτοδασική περιοχή της Νιγρίτας Σερρών.

Κατά δύο θέσεις βελτιώθηκε η θέση της Ελλάδας στη διεθνή κατάταξη ανταγωνιστικότητας που καταρτίζει το International Institute for Management Development (IMD) με έδρα τη Λοζάνη της Ελβετίας.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 19:24

Ανακοίνωσε Τολιόπουλο ο Άρης

Συντάκτης:

Οι υπογραφές στο συμβόλαιο που θα ‘δένει’ τις δύο πλευρές για δύο ακόμη χρόνια… έπεσαν προ ημερών, σήμερα η ΚΑΕ Αρης γνωστοποίησε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης ορκίστηκε σήμερα ο Στέλιος Τσούλιας ενώπιον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη.

Ο κ. Τσούλιας ως πρώτος επιλαχών της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» καταλαμβάνει τη θέση του Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την εκλογή του στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Σε συνολική ποινής φυλάκισης 19 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ένας 29χρονος, ο οποίος έριξε λευκή μπογιά στην πρόσοψη του κτηρίου που στεγάζει το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας, στη Θεσσαλονίκη.