espa pkm

Σάββατο, 11 Απριλίου 2026, 10:04:42 πμ

Ελλάδα

Ένα ακόμα επεισόδιο σημειώθηκε στην Βουλή με αφορμή τις καταγγελίες της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του βουλευτή του ΠαΣοΚ κ. Κων. Τριαντάφυλλου ότι «με χρήματα που διατέθηκαν από τον προϋπολογισμό της Βουλής» παρέθεσε γεύμα σε νέους βουλευτές κατά την διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.

Καραμπόλα νταλίκας με 7 ΙΧ αυτοκίνητα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ύψος της Μεταμόρφωσης, επί της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματίες.
Η Ελλάδα δικαιούται να περάσει σε μια νέα φάση, χωρίς νέο πρόγραμμα, αλλά με ενεργούς τους υφισταμένους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στήριξης, υπογραμμίζει σε άρθρο του στα Νέα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 12:50

Ανοίγουν δημόσιοι χώροι για θηλασμό

Συντάκτης:
Σήμερα, οι νέες μητέρες που επιθυμούν να θηλάσουν αποκλειστικά τα μωρά τους δεν μπορούν να κάνουν ούτε βόλτα χωρίς να κοιτάζουν το ρολόι τους. Αγχωμένες είναι οι περισσότερες, μη μπορώντας να απολαύσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές, αφού η βόλτα τους δεν διαρκεί περισσότερο από δύο ώρες.
Το «παρών» στα αμφιθέατρα του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ δίνει ο τυφλός φοιτητής, πλέον, Αργύρης Κουμτζής, μετά και την επίσημη εγγραφή του στο Πανεπιστήμιο.

Ο Αργύρης επί ενάμιση χρόνο προσπαθούσε επίμονα να αποδείξει ότι μπορεί να σπουδάσει στο συγκεκριμένο τμήμα.
Καραμπόλα νταλίκας με 7 ΙΧ αυτοκίνητα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο ύψος της Μεταμόρφωσης, επί της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματίες.

Σε αναπροσαρμογή της στρατηγικής τους έναντι της τρόικας, με βάσει τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την αρνητική αντίδραση των αγορών, αναμένεται να προχωρήσουν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνάντηση που θα έχουν στις έξι το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 09:50

Στα ίχνη νέας «εταιρείας δολοφόνων»

Συντάκτης:
Η ατιμωρησία των επίορκων συμβολαιογράφων τροφοδοτεί τα σκάνδαλα με τις πλαστές διαθήκες και τους νεκρούς που κάνουν πλούσιους δεκάδες χιλιάδες «πονηρούς» ζωντανούς. Το τελευταίο κρούσμα του κυκλώματος ιδιωτών και συμβολαιογράφων το οποίο επιχείρησε να υφαρπάξει την τεράστια περιουσία δύο ρακοσυλλεκτών που έχασαν τη ζωή τους υπό περίεργες συνθήκες στις αρχές Ιουνίου στη Βουλιαγμένη κρύβει ένα άγνωστο παρασκήνιο.

«Άνθρακες ο θησαυρός» αποδεικνύεται, όπως όλα δείχνουν, ο πολυσυζητημένος αναδρομικός έλεγχος των «πόθεν έσχες» πρώην πρωθυπουργών, υπουργών και υφυπουργών από το 1974 έως το 2012 (βάσει του σχετικού νόμου του 2012).

Νέα σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα. Στο τραπέζι θα βρεθούν όλα τα ανοικτά κρίσιμα ζητήματα εν όψει της επιστροφής της τρόικας, ενώ εκτιμάται ότι θα συζητηθούν και οι ενδοκυβερνητικές τριβές με την κόντρα ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης να παίρνει διαστάσεις.