Ελλάδα
Αηδόνης: Δεν θα ψηφίσει «ναι» στην διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης
Συντάκτης: Eidisis.grΔεν θα δώσει θετική ψήφο κατά την ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Χρ. Αηδόνης, όπως προκύπτει από την τοποθέτησή του στην Βουλή, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα για την αναγκαιότητα να υπάρξει εθνική συνεννόηση.
Σύσκεψη για τον Εμπολα από τις 12.00 στο υπουργείο Υγείας
Συντάκτης: Eidisis.grΠορεία προς το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες
Συντάκτης: Eidisis.grΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Παγκράτι, πραγματοποίησαν απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες. Αυτήν την ώρα κατευθύνονται στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Πηγή: Το Βήμα
Βουλή: Κορυφώνεται η «μάχη» για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης
Συντάκτης: Eidisis.grΚρεμαστινός: Κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας ειδικού στόχου
Συντάκτης: Eidisis.grΤην πρότασή του για μια ανανεωμένη κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας ειδικού στόχου, όπως την προσδιόρισε, κατέθεσε στην Βουλή ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ κ. Δ. Κρεμαστινός.
Όπως είπε κατά την συζήτηση επί της πρότασης παροχής ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, η κυβέρνηση αυτή θα έχει πρωθυπουργό κοινής αποδοχής ή εναλλασσόμενη πρωθυπουργία των αρχηγών των κομμάτων που θα συμμετάσχουν, «ούτως ώστε να επιτευχθεί η διευθέτηση του χρέους με τον επωφελέστερο για τη χώρα τρόπο και παράλληλα και η ευρωπαϊκή τύπου ανάπτυξη της χώρας και όχι η τριτοκοσμικού τύπου που επιδιώκουν οι δανειστές και η οποία θα καταστρέψει τη μικρομεσαία τάξη της χώρας».