espa pkm

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2026, 11:22:44 μμ

Ελλάδα

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 15:27

Θεσσαλονίκη: «Πουλάει σαν ζεστό ψωμί» η 11η ARTOZYMA

Συντάκτης:

Πόλος έλξης για δύο από τους πιο εξωστρεφείς και καινοτόμους κλάδους της οικονομίας είναι οι εκθέσεις ARTOZYMA και ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW, που βρίσκονται σε εξέλιξη από τη ΔΕΘ-HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο Metropolitan Expo αντίστοιχα.

«Τρελή» πορεία ακολούθησε οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου τα ξημερώματα της Κυριακής (25/2) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, η οδηγός υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στη Λεωφόρο Νίκης, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του, να περάσει στον ποδηλατόδρομο, να συγκρουστεί με τις κολώνες γκρεμίζοντας στύλους ηλεκτροφωτισμού.

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 45χρονος για τον οποίο εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για απάτη και παραχάραξη νομίσματος.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τμήματος αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών των Ρουμανικών Αστυνομικών Αρχών και του Εθνικού Γραφείου SIRENE της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν 45χρονο αλλοδαπό, δυνάμει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης για τα αδικήματα της απάτης και παραχάραξης νομίσματος.

Στις πρώτες πρωινές ώρες, ομάδες κουκουλοφόρων συνδράμουνταν με αστυνομικές δυνάμεις σε έναν έντονο και βίαιο καταστροφικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δρόμοι γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης, με κουκουλοφόρους να προκαλούν πυρκαγιές σε οχήματα και κάδους απορριμμάτων, ενώ πέταξαν πολλές βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Εννέα κιλά χάλκινων αγωγών πηνίων, που είχαν κλαπεί από μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ, εντοπίστηκαν σε εταιρία επεξεργασίας και διαχείρισης μετάλλων, στο πλαίσιο στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχές της Μενεμένης, της Σταυρούπολης, των Διαβατών, του Πλαγιαρίου, της Πυλαίας και του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

«Κόκκινος» βάφτηκε πριν από λίγη ώρα ο Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός στη Θεσσαλονίκη στην μνήμη των 57 θυμάτων από την τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα νεαροί στάθηκαν έξω από τον σταθμό στη Θεσσαλονίκη, στον οποίο έριξαν κόκκινη μπογιά, θέλοντας να περάσουν το μήνυμα ότι το δυστύχημα των Τεμπών δεν θα ξεχαστεί.

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 12:20

Συναγερμός για την εξαφάνιση 27χρονης στη Θεσσαλονίκη

Συντάκτης:

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση 27χρονης ιρακινής για την οποία εκδόθηκε Missing Alert. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα ίχνη της νεαρής Ιρακινής, όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού που ενεργοποίησε το missing alert, χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (18.02.2024) οπότε και έφυγε από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Λαγκαδικίων, προκειμένου να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 22:28

Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Συντάκτης:

Σε βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ καταγράφεται η ένοπλη ληστεία ενός μίνι μάρκετ επί της λεωφόρου Στρατού στη Θεσσαλονίκη.

Μεταμεσονύκτιες ώρες, δύο δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορώντας γάντια, εισβάλουν στο μίνι μάρκετ.

Προανάκριση για τις συνθήκες θανάτου 75χρονου άντρα, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το απόγευμα σε τμήμα καλλιεργήσιμης έκτασης στην Καλή Βρύση Δράμας διεξάγει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες δεν υπήρχε πυρκαγιά σε εξέλιξη, αλλά υπήρχαν ίχνη προηγηθείσας καύσης.

Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες, από τους ο οποίους ο ένας σοβαρά, σημειώθηκε στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Αριδαίας-Μαυροβουνίου, στην Πέλλα.
Συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα, δύο από τα οποία κινούταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας και το τρίτο στο αντίθετο.