espa pkm

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2026, 7:23:15 μμ

Ελλάδα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου, ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του.

Επεισοδιακή απόπειρα ληστείας σημειώθηκε σε κατάστημα ψιλικών στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του ΑΝΤ1, ο επίδοξος ληστής μπήκε στο κατάστημα ψιλικών και απείλησε την υπάλληλο με το περίστροφο που κρατούσε, ζητώντας να του δώσει χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Ολοκλήρωσε την απολογία του στον 4ο τακτικό ανακριτή ο συνεργός του 39χρονου που φέρεται ότι δολοφόνησε την σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

Κατά την απολογία του και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο 34χρονος αποδέχεται ότι βοήθησε στην μεταφορά του μπαούλου ενώ εξιστορεί όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα εκείνο το βράδυ.

Κινητοποίηση εναντία στην παρουσία ΝΑΤΟικων πολεμικών πλοίων στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε η ΕΔΥΕΘ, σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

Τα μέλη της ΕΔΥΕΘ διαμαρτυτονται για την παρουσία των ΝΑΤΟικων πολεμικών πλοίων τα οποία όλως αναφέρουν εμπλέκουν την χώρα μας παραπάνω στον πόλεμο που εξελίσσεται στη Μέση Ανατολή.

Συνελήφθη μία 54χρονη ημεδαπή για παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Αστυνομικοί του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (12-01-2024) σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, 54χρονη ημεδαπή, για παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Την πόρτα του δικαστικου μεγάρου Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή πέρασαν λίγο μετά τις 10 το πρωί οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας.

Δυστύχημα σημειώθηκε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το OPEN, το τροχαίο έγινε στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Παλαιού Σταθμού και Βουτυρά, στην είσοδο της πόλης.

Τα αδικήματα που τους αποδίδονται είναι η ανθρωποκτονία, η ληστεία και η βίαιη διακοπή κύησης.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα Σάββατο (13/1) οι δύο κατηγορούμενοι για τη γυναικοκτονία της 40χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Η εισαγγελική έρευνα θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ρύπανσης περιβάλλοντος.

Ποινικές ευθύνες για τη συσσώρευση σκουπιδιών σε δρόμους του δήμου Θεσσαλονίκης, διερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης.

«Αν το έχει κάνει, να ομολογήσει… Όλα τα στοιχεία οδηγούν εκεί…» λέει η μητέρα του συντρόφου της 41χρονης εγκύου.

Να ομολογήσει αν το έχει κάνει, ζητά από τον γιο της η μητέρα του συντρόφου της Γεωργίας ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 41χρονη έγκυο με τη βοήθεια του συνεργού του.