Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022, 4:00:53 πμ
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 16:26

Σαουλίδης: «Στη δυτική Θεσσαλονίκη χτυπά η καρδιά του χαμηλοσυνταξιούχου και του μικρομεσαίου»

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αντώνης Σαουλίδης έδωσε το παρών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Αμπελοκήπων – Μενεμένης όπου συγκεντρώθηκαν τα στελέχη των δημοτικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ των δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο Κ. Σαουλίδης δήλωσε σχετικά με αφορμή τη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν στελέχη από τους δήμους Κορδελιού – Ευόσμου, Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων – Μενεμένης:

«Στη δυτική Θεσσαλονίκη χτυπά η καρδιά του χαμηλοσυνταξιούχου και του μικρομεσαίου, των ανθρώπων που καλούνται να λάβουν αποφάσεις σε διλλήματα: Aν θα πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του αερίου, αν θα γεμίσουν το ψυγείο ή ακόμα χειρότερα αν θα μπορούν να στείλουν το παιδί τους σε μια πόλη μακριά από τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει.

Το ΠΑΣΟΚ, μέσα από αυτές τις συνθήκες έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια να επαναπροσεγγίσει αυτά τα στρώματα τα οποία είχε χάσει όλα αυτά τα χρόνια. Με αυτούς ραχοκοκαλιά στη νέα του προσπάθεια να μπορέσει και πάλι να αποτελέσει μια αξιόπιστη προοδευτική διακυβέρνηση για τον τόπο.

Σήμερα εδώ από τους Αμπελόκηπους παρουσιάσαμε το πρόγραμμα μας για τα οικονομικά και ενεργειακά ζητήματα καθώς επίσης και για τα θεσμικά ζητήματα που μπορεί να έρχονται σε δεύτερο πλάνο για κάποιους, ωστόσο αγγίζουν το DNA της δημοκρατίας, της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους και βεβαίως της αίσθησης ασφάλειας του πολίτη. Εμείς και με τα δύο θέματα θα δώσουμε τον αγώνα μας και είμαστε βέβαιοι ότι όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, ο κόσμος θα επικροτήσει και θα επιβραβεύσει τη θεσμική μας στάση και θα μας δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε τις πολιτικές μας».

Δείτε επίσης:ΠΑΣΟΚ: «Φαιδρό εφεύρημα περί υπόγειας συνεννόησης με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή»

Πηγή: Politic.gr