Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 11:15:26 μμ
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 15:39

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards 

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές, τις κορυφαίες αθλήτριες και τις καλύτερες ομάδες του 2023, παρευρέθηκε εκ μέρους του «Μαραθωνίου της Ιστορίας» ο Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, κ. Γιάννης Ποδιώτης, ο οποίος παρέλαβε το ειδικό βραβείο από τα χέρια του Διευθυντή του Gazzetta.gr, κ. Θάνου Σαρρή.

Η τιμητική αυτή βράβευση αποτέλεσε μία σπουδαία αναγνώριση της ξεχωριστής επιτυχίας και της διαρκώς αυξανόμενης δυναμικής του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, ο οποίος πέρσι κατέγραψε νέο εκπληκτικό ρεκόρ ξένων συμμετοχών έχοντας δρομείς από 70 χώρες και πέντε ηπείρους, ενώ οι προσδοκίες είναι ακόμα υψηλότερες για τη φετινή διοργάνωση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024!

Οι εγγραφές συνεχίζονται! Κλείστε θέση έγκαιρα!

Ο 18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου 2024 υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες εκπλήξεις από κάθε άλλη φορά.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του διεθνούς Μαραθωνίου περιλαμβάνει την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη, το οποίο πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Στη διοργάνωση συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές / τριες, δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου καθώς και άτομα με αναπηρίες. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.atgm.gr, www.alexanderthegreatmarathon.orgγια τις αγωνιστικές διαδρομές και την υποστηριξη τους, για το επίσημο πρόγραμμα αναλυτικά, για το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, καθώς και για το πλήθος των Θεσμικών και Εθελοντικών φορέων υποστήριξης της.

Η προθεσμία υποβολής των ομαδικών εγγραφών λήγει στις 22 Μαρτίου και των ατομικών εγγραφών στις 27 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο προώθησης της διοργάνωσης εδώ:

Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου:

0215Marathon-GAZZETTA-AWARDSΛήψη

Πηγή: Politic.gr