Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 4:55:54 πμ
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 16:03

Στ. Αγγελούδης για την έκτακτη χρηματοδότηση των 13 εκατομμυρίων ευρώ: Όταν υπάρχει σχέδιο και διεκδίκηση, παράγονται θετικά αποτελέσματα για την πόλη

Στέλιος Αγγελούδης – Έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Θεσσαλονίκης με 13 εκατομμύρια ευρώ – Όταν υπάρχει σχέδιο και διεκδίκηση, παράγονται θετικά αποτελέσματα για την πόλη

Ο Στέλιος Αγγελούδης για την έκτακτη χρηματοδότηση των 13 εκατομμυρίων ευρώ τονίζει πως «Όταν υπάρχει σχέδιο και διεκδίκηση, παράγονται θετικά αποτελέσματα για την πόλη».

Ειδικότερα o Στ. Αγγελούδης αναφέρει τα εξής:

«Η έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Θεσσαλονίκης με 13 εκατομμύρια ευρώ ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της πόλης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.  Η βραδινή αποκομιδή των απορριμμάτων περιορίζει την κίνηση των απορριμματοφόρων την ημέρα και αμβλύνει τις επιπτώσεις από την έναρξη της κατασκευής του flyover.

Παράλληλα, λύνει τα χέρια της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, ανοίγει το δρόμο για την ουσιαστική ενίσχυσή της με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό,  επιτρέπει στην πόλη να ανασάνει. Στόχος μας, η Καθαριότητα να πάψει να αποτελεί βαρίδιο για την καθημερινότητά μας.  Θέλω να ευχαριστήσω την Κυβέρνηση που άκουσε τη φωνή της λογικής, τη φωνή της Θεσσαλονίκης και ικανοποίησε το κοστολογημένο, τεκμηριωμένο αίτημα που είχαμε καταθέσει. 

Αποδεικνύεται πως όταν υπάρχει πραγματική βούληση, όταν υπάρχει τρόπος, σχέδιο, επιμονή, συνεπής διεκδίκηση, παράγονται θετικά αποτελέσματα για την πόλη». 

Δείτε Επίσης:Στ. Αγγελούδης για τη συνάντηση με τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη: «Συζητήθηκαν πολλά προβλήματα αστυνόμευσης αλλά και κτηριακά ζητήματα»

Πηγή: Politic.gr