Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, 11:10:57 πμ
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 16:10

Στη 18η έκθεση βιβλίου το παραμύθι «Για την Ελλάδα» της Β. Πατουλίδου

Συντάκτης:

Το παιδικό παραμύθι, με τίτλο «Για την Ελλάδα» παρουσιάστηκε στη 18η Διεθνή Έκθεση ΒιβλίουΘεσσαλονίκης, παρουσία της αντιπεριφερειάρχου της μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης και συγγραφέως του βιβλίου, Βούλας Πατουλίδου

Η «χρυσή» ολυμπιονίκης θέλησε να μεταφέρει αρετές και αξίες που διέπουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, μέσα από αυτό το παραμύθι, με επιτυχία, όπως φάνηκε από την ανταπόκριση των μικρών και μεγάλων επισκεπτών, που παραβρέθηκαν χθες στην εκδήλωση.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν μία ιδιαίτερη παράσταση, που οργάνωσαν οι «Εκδόσεις Διάπλους», με το «Σχολείο Της Φύσης» και συντονιστή τον θεατρικό εμψυχωτή ΓιάννηΘεοδώρου.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης ΚεντρικήςΜακεδονίας, ΑπόστολοςΤζιτζικώστας, ο δήμαρχος ΑμπελοκήπωνΜενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και ο δήμαρχος Καλαμαριάς, ΓιάννηςΔαρδαμανέλης.

Χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας συνεχάρη την κ. Πατουλίδου και, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «H Βούλα για άλλη μια φορά έκοψε πρώτη το νήμα».

Η ίδια η κ. Πατουλίδου δεν έκρυβε τη χαρά της για την εκδήλωση και ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά τους όλους τους παρόντες, λέγοντας χαρακτηριστικά: Στο παραμύθι «Για την Ελλάδα» έβγαλα ένα κομμάτι από την καρδιά μου και το έκανα λέξεις. Λέξεις που ακόμα κι ένα παιδί μπορεί να καταλάβει».

Δείτεεπίσης: Θεσσαλονίκη: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εγκαινίασε την 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου (pics&vids)

  • Με χατ-τρικ του Χουάνμι η Μπέτις ανέβηκε στην 4η θέση
  • Έφυγε από την ζωή ο Φρανκ Γουίλιαμς
  • Κορονοϊος: 3.823 νέα κρούσματα και 96 θάνατοι – Που εντοπίζονται οι μολύνσεις
  • Ινδονησία: Απαγορεύονται αφίξεις από 8 αφρικανικές χώρες – Μαρόκο: Αναστέλλονται όλες τις διεθνείς πτήσεις
  • Λυτρωτής Βαλμπουενά, 2-1 ο Ολυμπιακός τον Βόλο

Πηγή: Politic.gr