Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 20χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή σε οπαδικό επεισόδιο εναντίον ανήλικου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.
Εναντίον του 20χρονου ασκήθηκε δίωξη για απλή συνέργεια σε πράξη βίας με αθλητικό υπόβαθρο, ενώ η δίκη του -ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης– αναβλήθηκε για το Μ.
Σάββατο, με απόφαση να παραμείνει κρατούμενος μέχρι τότε.
Ο 15χρονος συγκατηγορούμενός του αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα και η δικογραφία διαχωρίστηκε για αυτόν. Επίσης, κατηγορείται ο πατέρας του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας και αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψή του.
Το περιστατικό συνέβη το προηγούμενο 24ωρο, όταν το 15χρονο θύμα κατήγγειλε ότι δέχθηκε σωματική επίθεση και του αφαιρέθηκε η μπλούζα με διακριτικά αθλητικού σωματείου της Θεσσαλονίκης, γεγονός που επιβεβαιώνει την οπαδική βία που παρατηρείται στην περιοχή.
Δείτε όλη την ροή ειδήσεων
Πηγή: Politic.gr