Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα υγειονομικοί, παρά τον βροχερό καιρό, έξω από τα γραφεία της 3ης και 4ης ΥΠΕ στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας υγειονομικών.


Θανάσης Σιούλης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΙΘ:
«Δεν παραιτούμαστε από κανένα βασικό μας αίτημα (…) Οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή, μέσα σε ένα μήνα, με αυτή την άκαμπτη θέση της κυβέρνησης, θα απολυθούν» «Από την αρχή της πανδημίας, προσεγγίζουμε τους 26.000 νεκρούς.
Αυτά είναι πρωτοφανή συμβάντα στη χώρα μας και θα πρέπει ο λαός συσπειρωμένος, αυτές τις βασικές κατακτήσεις τις κυβέρνησης, να τις αναιρέσει πλήρως».
Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:


Ελένη Μπακιρλή, μέλος του σωματείου του ΑΧΕΠΑ και του Δ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ:
«25.000 νεκροί από την πανδημία και πόσοι ακόμη νεκροί από άλλες αρρώστιες, που δεν λέγονται και η κυβέρνηση αντί να κάνει αυτό που ζητάει πραγματικά ο λαός μας, μια δημόσια σταθερή υγεία, αρχίζει να κάνει ανακοινώσεις για ιδιωτικοποίηση νοσοκομείων».




Γιώργος Σύρτης, ψυχίατρος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο:
«Δεκατρείς χώρες σε όλη την Ευρώπη έχουν άρει τα μέτρα. Εμείς στην Ελλάδα θέλουμε να έχουμε αυτή τη στιγμή τους υγειονομικούς στους δρόμους (…) Για ποιο λόγο τόσο μένος στους υγειονομικούς; Τόσα χρόνια δουλεύουμε στα νοσοκομεία, αγωνιάμε για τους συνανθρώπους μας και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στους δρόμους επειδή δεν έχουμε κάνει τα πειραματικά εμβόλια».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία υγειονομικών σήμερα στην Αριστοτέλους
- Πάτρα: Ερωτηματικά προκαλούν οι περίεργες αναρτήσεις της μητέρας των τριών κοριτσιών (vid)
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια με τον ΟΦΗ
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών στην πλατεία Αριστοτέλους (pics & vids)
- Οινούσσες: Νέο ελληνοτουρικό επεισόδιο με σκάφος του Λιμενικού και τουρκικό αλιευτικό
- Η Ουκρανία ζητά από τους πολίτες της να αποχωρήσουν από τη Ρωσία



