Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 1:55:27 μμ
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 20:18

Συναντήσεις του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μ. Μπεκίρη με φορείς της Μακεδονίας

 Συνεχίζονται οι επισκέψεις και συναντήσεις του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μιχάλη Μπεκίρη, με παραγωγικούς, επιστημονικούς, πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της Μακεδονίας.

   Συγκεκριμένα, ο κ.

Μπεκίρης επισκέφθηκε τους χώρους του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, όπου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Κώστα Ταγγίρη και τον διευθυντή Ανάπτυξης Χρήστο Χατζηγεωργίου είχε την ευκαιρία να δει τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία (σ.σ. συνολικά 110), τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών στους δρόμους της πόλης, αλλά και να ενημερωθεί για τα χαρακτηριστικά τους και τις υπηρεσίες που θα απολαμβάνει σε λίγο καιρό το επιβατικό κοινό.

   Επιπροσθέτως, ο κ. Μπεκίρης υποδέχθηκε στο Πρωθυπουργικό Γραφείο -μεταξύ άλλων- τον πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης Αθανάσιο Σαρρή, αλλά και τον πρόεδρο του Σωματείου Ντελιβεράδων Θεοδόση Σκερλέτη, οι οποίοι και τού μετέφεραν τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και η συνάντηση του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του Σωματείου Ταξί «Ο ΕΡΜΗΣ», Κλήμη Λεοντιάδη, αλλά και με τον πρόεδρο της Πανελλαδικής Ένωσης Ραδιοταξί, Αθανάσιο Μαυρίδη.

   Ιδιαίτερη ήταν η συνάντηση που είχε ο κ. Μπεκίρης με την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης, Κυριακούλα Δερεκενάρη. Ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού ενημερώθηκε για τον βασικό σκοπό του Συλλόγου, που είναι η ψυχοκοινωνική στήριξη και συμβουλευτική τόσο των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού όσο και των μελών των οικογενειών τους, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους άξονες γύρω από τους οποίους εκπονούνται τα σχετικά προγράμματα. Οι άξονες αυτοί βασίζονται στις παραδοχές ότι κάθε γυναίκα που νοσεί θα πρέπει να λαμβάνει την ψυχοκοινωνική στήριξη που έχει ανάγκη σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας κι αν βρίσκεται, κάθε γυναίκα που νοσεί θα πρέπει να έχει πλήρη και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που την αφορούν και φυσικά να μειωθούν οι θάνατοι από την ασθένεια ως αποτέλεσμα της έγκαιρης διάγνωσης.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε όλη την ροή ειδήσεων

Πηγή: Politic.gr