espa pkm

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2026, 1:16:21 μμ
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 07:56

Θεσσαλονίκη: 47χρονη παρίστανε την αναισθησιολόγο και έδινε «εξειδικευμένες θεραπείες» για τον κορονοϊό

Ζήτησε από ένα ζευγάρι 3.000 ευρώ

Δεν είναι λίγες οι υποθέσεις που αφορούν σε απάτες σχετικά με τον κορονοϊό,ειδικά από τότε που άρχισε η εμβολιαστική εκστρατεία στη χώρα μας.

Μια νέα περίπτωση αυτήν τη φορά από τη Θεσσαλονίκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για μια 47χρονη γυναίκα η οποία παρίστανε την αναισθησιολόγο και επικοινωνούσε με ασθενείς έτσι ώστε να τους δώσει «εξειδικευμένη θεραπεία» με το…αζημίωτο!

Επικοινωνώντας με ένα ζευγάρι, τους ζήτησε το ποσό των 3.000 ευρώ για να προσφέρει στους γονείς του ζευγαριού θεραπεία, αφού νοσηλεύονταν έχοντας προσβληθεί από τον ιό. Η αστυνομία κατάφερε να την ταυτοποιήσει, και πλέον ελέγχεται αν είναι μπλεγμένη και σε άλλα τέτοιου είδους περιστατικά.

Δείτε επίσης:Προσλήψεις στο Δήμο Καλαμαριάς: Μέχρι τις 7/1 οι αιτήσεις

  • Θεσσαλονίκη: 47χρονη παρίστανε την αναισθησιολόγο και έδινε «εξειδικευμένες θεραπείες» για τον κορονοϊό
  • Φωτιά στο Αίγιο: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας άνδρας – Τι συνέβη
  • SOS από Καπραβέλο: «Ο επόμενος ασθενής θα διασωληνωθεί στο parking»
  • Τζανάκης: «Μπορεί να φτάσουμε και 30.000 κρούσματα» – Τι είπε για τα σχολεία (vid)
  • Το twitter «γλεντάει» τα 21.657 νέα κρούσματα (pics)

Πηγή: Politic.gr