Αφαίρεσε 1 φορητό Η/Υ, 1 κινητό και 2 σακίδια με εργαλεία
Ληστεία καταγράφτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, ένας 24χρονος υπήκοος Γεωργίας διέρρηξε μαγαζί με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό στο κέντρο της πόλης, σπάζοντας την τζαμαρία και βούτηξε από το εσωτερικό του, 1 φορητό Η/Υ, 1 κινητό και 2 σακίδια με εργαλεία.
Κατά την διαφυγή του, τραυμάτισε με γυαλί τον 46χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος είχε προστρέξει στο σημείο της ληστείας.
Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» από την Διεύθυνση Άμεση Δράση, έσπευσαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στον 24χρονο.
14/11/2021, 12:39
Θάνος Χατζηϊωάννου
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη – Συκιές: Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν έχει απαντήσει τίποτα για τις αποκαλύψεις σχετικά με την ΕΥΠ
- Παγώνη για εμβόλιο: Το αν θα κάνουμε τέταρτη δόση θα το κρίνουν οι τυχόν μεταλλάξεις του κορονοϊού (vid)
- Τσιτσιπάς: «Να πάω πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»
- Ιραν: Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,5 ρίχτερ
- Έτοιμος να βοηθήσει στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας ο Πούτιν – «Μην μεταφέρετε τα εσωτερικά σας ζητήματα σε άλλους»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στοPolitic.gr
Πηγή: Politic.gr